Startsida / Inlägg

Svenska kändisar visar upp sina hem i ”Här bor jag”

av tramsfrans

Foto: Discovery+

Tycker du att svenska kändisar visar upp för lite av sina hem? Troligtvis inte, men nu kommer ett nytt tv-program där de ska visa upp hur de har det egentligen! I ”Här bor jag” på Kanal 5 så ska ett antal svenska kändisar visa upp sina hem, men med en twist. I början så får tittarna inte veta vem som bor i vilket hem, och ska istället försöka gissa genom olika ledtrådar!

Programmet har premiär nästa vecka på Kanal 5 och Discovery+, men det finns redan nu en trailer där man får se några av de medverkande. Rickard Olsson, Anis Don Demina, Victoria Silvstedt, Sanna Lundell, Magdalena Graaf, Dogge Doggelito och en riktigt dåligt blurrad Daniel Paris flimrar förbi. Vissa kändisar är kanske mer privata än andra, men kort sagt så kan man säga att det handlar om stommen av kändis-Sverige som ska visa upp hur de lever.

Det är svårt att inte dra paralleller till SVT:s långkörare ”Vem bor här?” där mer eller mindre vanliga personer visar upp sina spektakulära hem. Om jag har förstått det nya programmet rätt så ska dock inte kändisarna gissa var de andra bor någonstans? Vid närmare eftertanke så hade det nog inte blivit så spännande tv eftersom många av dem troligtvis redan är bekanta med varandra och vet för mycket!

Om kändis-Sverige hade varit lite större så hade det varit roligt att göra ett program där kändisar fick recensera varandras hem anonymt, men det hade troligtvis blivit rätt dålig stämning. Folk älskar att ha åsikter om hur andra bor, men min gissning är att enbart positiva saker hade blivit sagda om någon hade filmat.

I sin nuvarande form så blir ”Här bor jag” troligtvis mest ett tillfälle för svenska kändisar att skryta om sina hem. Roligt för kändisen såklart, men det återstår att se hur roligt det blir för oss som ska titta och gissa!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB