Startsida / Inlägg

Samir Badrans nya mäklarkarriär

av tramsfrans

Ingen kan väl ha missat att Samir Badran sedan en tid tillbaka jobbar som mäklare! Häromåret meddelade Samir sina planer på att lämna kändislivet och skaffa sig ett riktigt jobb, och efter en tid av flitiga studier så fick Samir Badran sin mäklarlicens för några veckor sedan.

Just nu arbetar Samir som mäklare på en mäklarfirma i Stockholm, och så sent som igår kunde han hjälpa till när influencern Ellen Bergström skulle köpa en sommarstuga!

För Samir är såklart Ellens försäljning bara en av tusentals som han kommer göra i sin karriär, men det känns roligt att Stockholm har fått sin första, riktiga kändismäklare! Realityserien ”Toppmäklarna” på Kanal 5 gjorde sitt bästa för att göra en svensk Million Dollar Listing med gästspel av Fredrik Eklund, men om det är någon som är kapabel att axla rollen som Sveriges främsta kändismäklare så måste det ändå vara Samir Badran.

Samir har ett stort kontaktnät, och som mäklare kan det finnas stora pengar att tjäna om man riktar in sig på influencers eftersom många av dem flyttar extremt ofta. Många vanlisar köper boende ett fåtal gånger i livet, medan vissa influencers gör det på årsbasis! En annan kändis som kan vara bra att känna är radioprataren Roger Nordin, som flyttat 6-7 gånger på lika många år.

Samir har visserligen sagt att han vill ta ett steg tillbaka från offentligheten, men jag tror att en mäklarreality med honom hade haft stor potential. Om det inte blir någon realityserie så kan man alltid följa honom på Instagram, där Samir gör en hel del reklam för sina objekt. Min gissning är att många influencers kommer välja honom som mäklare, och att det kommer tas många glada bilder på Samir och influencers med mäklarpåsar framöver!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB