Startsida / Inlägg

Löwengrip och Löfven till Strömstedts

av tramsfrans

Foto: Gabriel Liljevall/TV4

Släpp allt du har, nu står det klart vilka som ska få besök av Niklas och Jenny Strömstedt för att berätta om sina lyckliga relationer! Den 28 februari är ”Tillsammans med Strömstedts” tillbaka igen, och den här gången så är bland annat Isabella Löwengrip med i programmet. Aftonbladet Nöje rapporterar.

”I den nya säsongen gästar bland andra Sveriges tidigare statsminister Stefan Löfven och hans fru Ulla, Isabella Löwengrip och pojkvännen Paul Sundvik och Dominika Peczynski och Anders Borg.”

Att Stefan Löfven och Ulla ska vara med i programmet kommer inte som någon överraskning. Stefans och Ullas besök hos Carina Bergfeldt på SVT för några månader sedan var lyckat, och nu när Stefan har lämnat politiken så finns det inga hinder för Stefan och Ulla att mysa ännu mer på tv!

När det gäller Dominika Peczynski och Anders Borg så är jag förvånad över att de inte redan varit med i programmet? Om jag ska vara ärlig så trodde jag att de redan varit med minst en gång! Inget par har någonsin känts mer självskrivet att få besök av Strömstedts än dem, och nu ska det äntligen bli av.

Isabella Löwengrip och Paul Sundvik har inte varit ett par särskilt länge, men de slår knappast Lotta och Soldoktorns rekord i att vara med i programmet tidigt. Lotta och Mikael ”Soldoktorn” Sandström var med i programmet bara några månader efter att de hade börjat träffas, medan Isabella och Paul har träffats ända sedan sommaren 2020. Isabella har tidigare berättat att hon förväntar sig ett frieri inom snar framtid, men att frieriet drar ut på tiden eftersom Paul ska designa en egen vigselring!

Utöver de tidigare nämnda paren så ska även Jan Björklund och hans fru Anette Brifalk vara med i programmet. Detta innebär att tre av männen i de sex medverkande paren är före detta politiker. Börjar det ta slut på villiga kändisar och kulturpersonligheter som är villiga att prata om sina relationer? Man kan säga mycket om politikers förmåga att lösa samhällsproblem, men just nu verkar det som att de har siktet inställt på feelgood, parmys och att rädda svensk relationsteve!

 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB