Startsida / Inlägg

Filip Lamprechts busringning till Kristin Kaspersen

av tramsfrans

Foto: Karin Törnblom

Någon gång i år så kommer den nya säsongen av Paradise Hotel att ha premiär! Fokuset ska ligga på jämlikhet och mångfald, och det ska bli intressant att se hur produktionen kommer lösa det.

En person som inte kommer vara med i programmet är Filip Lamprecht, men när Filip nyligen gästade podcasten ”Två meter dumheter” så fick han i uppdrag att ringa sin mamma Kristin Kaspersen för att säga att han fått frågan att vara med och tänkte tacka ja. Syftet var att lura Kristin, och sätta hennes tålamod på prov med ett riktigt dåligt karriärbeslut.

I samtalet så säger Filip att han hört mycket gott från produktionen om den nya säsongen, och att de tänker göra om programmet genom att ta in fler kändisar som dragplåster. Kristin blir paff av frågan, och utgår först från att Filip fått frågan att vara programledare. När Filip säger att han planerar att vara med som deltagare så säger Kristin följande.

– Men gud, det där gör ju du som du vill med. Jag kan inte Paradise Hotel och det enda jag ser är att folk ligger med varandra och att det är massa sprit, och det tror jag inte är så bra för ditt varumärke. Om de har ändrat det så vet jag inte hur det ser ut för att göra det uppdaterat, men för mig är Paradise Hotel att de ligger hela tiden, sitter och röker och dricker sprit och snackar skit om varandra. Det vet jag inte om det är så bra för ditt varumärke med samarbeten och sånt nu när du vann Let’s Dance.” 

Efter att Filip sagt att kanalen planerar att göra en version med kändisbarn och deras föräldrar så avslöjar han dock att det är en busringning, varpå Kristin blir lättad och säger att hon egentligen ville säga ”Fy fan är du dum i huvudet, du kan inte vara med i Paradise Hotel din idiot”.  

Skämt åsido så verkar det alltså inte vara aktuellt med någon Paradise Hotel-medverkan för Filip Lamprecht. Paradise Hotel har gett oss många kändisar, men om man redan är känd som Filip så har man troligtvis begränsad nytta av att vara med i programmet. Kristin Kaspersen kan med andra ord pusta ut!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB