Startsida / Inlägg

Tittare rasar efter Bachelorette-spoiler

av tramsfrans

Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Förra veckan rapporterade jag om den skriande bristen på deltagare i svenska dejtingprogram, och att produktionsbolag och tv-kanaler måste samsas om de personer som är villiga att dejta i tv. Angelo, som är en av deltagarna i årets Bachelorette på TV4, är även aktuell i Discovery+ nya dejtingprogram ”True Love” som har premiär nästa vecka.

I och med att nyheten om Angelos medverkan i True Love släpptes när han fortfarande var med i Bachelorette så blev många tittare bestörta, eftersom det blev en indirekt spoiler att det inte blev han och Julia Franzén i slutändan.

Aftonbladet Nöje rapporterar om arga kommentarer från upprörda tittare, men jag tycker att ilskan är överdriven. Alla som sett de senaste avsnitten av Bachelorette har tydligt kunnat se att det inte fanns någon som helst kemi mellan honom och Julia, så det kan knappast ses som en skräll att det inte blev dem i slutändan.

Till Aftonbladet säger Angelo att True Love egentligen skulle börja sändas i januari, och att det var den informationen som han lämnat till TV4.

”Angelo säger att han inte har brutit mot något kontrakt, och att han informerat TV4 om att han skulle vara med i ’True love’. Men det var på premissen att det skulle sändas först 2022.

– Men sedan blev det en lite annan grej. Man får ju inte medverka i ett annat program så tätt inpå egentligen.”

Det är så klart inte bra för svenska tv-kanaler att samma deltagare syns i olika dejtingprogram, men Angelo förtjänar ingen skit. Tvärtom! De flesta håller nog med om att det är en stor uppoffring att resa utomlands på obestämd tid för att vara med i ett dejtingprogram där man troligtvis inte kommer hitta kärleken, och Angelo har gjort det inte bara en utan två gånger inom loppet av några månader!

Nu återstår det att se hur det går för Angelo i True Love. Jag hoppas såklart att alla deltagare hittar kärleken, men om det inte blir så så kommer det garanterat att komma nya chanser i andra tv-program.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB