Startsida / Inlägg

Per Holknekt hyr ut sin bil

av tramsfrans

Foto: Gustav Mårtensson

Har du alltid drömt om att köra samma bil som en svensk kändis utan att behöva köpa den?Isåfall har du chansen nu, eftersom Per Holknekt hyr ut sin Maserati-SUV tills den 1 mars på grund av att han tillfälligt förlorat körkortet! I ett inlägg på Facebook efterlyser Per eventuella intressenter på bilen, något som Expressen var först med att rapportera. I inlägget skriver han följande.

”Förlora körkortet är dumt. Så nu står min Maserati Levante nyrenoverad med ny motor, nya däck, nyservad, obrukbar till 1/3-22. Ferraribyggd motor. Juste basröst. Som ny. Kanske hyra den på ditt företag i 2 1/2 månad? Vissla till i min inkorg” 

Det är allmänt känt att bilinköp generellt är dåliga investeringar eftersom de snabbt tappar i värde, och om man inte ens kan använda bilen själv så är det ett ännu sämre köp. Med det i åtanke så är det inte konstigt att Per vill försöka tjäna lite pengar under tiden som han själv inte kan köra bilen!

Till Expressen säger Per att han inte tycker att det är konstigare än att man hyr ut sin lägenhet om man åker på semester, vilket också har blivit en populär trend på senare år. En sann entreprenör vet att allt som man inte råkar använda för stunden är en potentiell inkomstkälla!

En Maserati har många hästkrafter, men det kan vara bra att komma ihåg att man fortfarande behöver följa rådande hastighetsbegränsningar. Det vore onekligen dråpligt om den som hyr Pers bil också skulle bli av med körkortet.

Det är oklart vad det skulle kosta att hyra Pers Maserati fram till mars, men det finns troligtvis en chans till att pruta på priset eftersom den i nuläget bara står och kostar pengar.

En sak är iallafall säker, och det är att Per Holknekt inte åker elsparkcykel. I en kommentar i Expressens artikel säger Per att han har fått väldigt snygga ben eftersom han går överallt istället, och det får man ändå se som något positivt!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB