Startsida / Inlägg

Ingrossos avståndstagande från Wahlgrens värld

av tramsfrans

Det står bortom alla tvivel att Wahlgrens värld är den mest framgångsrika kändisrealityn i Sverige! Alla i familjen Wahlgren har dock inte haft en lika aktiv roll i serien. Mest fokus har det varit på Pernilla och Bianca, men i en intervju i somras så lämnade Bianca ett gåtfullt svar på huruvida det kommer bli någon fortsättning av Wahlgrens värld för henne. På pressdagen inför den senaste säsongen sa Bianca ”man vet inte, man vet inte” angående hennes eventuellt fortsatta medverkan i programmet, och berättade samtidigt att produktionen hittills bara filmat Pernilla inför den nya säsongen.

Foto: Magnus Sandberg

En annan person i familjen Wahlgren som inte heller verkar bry sig om Wahlgrens värld är Biancas storebror Oliver Ingrosso. I en intervju med Aftonbladet säger Oliver att han inte märkt av realityserien särskilt mycket i sitt liv.

”– Jag har inte märkt av det så mycket. Jag skulle säga att jag har varit med ett dussin gånger… kanske inte ens två dussin gånger tror jag. I viss mån är det inte en sådan stor skillnad, det kanske är lite mer ’in your face’ än vad det har varit innan. Jag skulle säga att jag kanske har sett 10–15 avsnitt av det, ibland har jag suttit med morsan och hon tittar igenom det innan det sänds. Jag vet inte ens hur många avsnitt som finns…”

Med reservation för missförstånd så består ett dussin av 12, vilket gör mig lite förvirrad? Om Oliver varit med i programmet ”kanske inte ens två dussin gånger” så innebär det isåfall att han bara varit med vid max 24 tillfällen, vilket spontant låter som rätt mycket. Jag antar att allting är relativt, men till Olivers försvar så har det varit svårt för honom att inte vara med i programmet eftersom alla stora familjehändelser har blivit filmade.

Frågan är vem som ska vara med i Wahlgrens värld i fortsättningen nu när inte ens familjen Wahlgren själva verkar vara särskilt intresserade? Benjamin har knappt varit med på flera år, Bianca hintar att hon vill hoppa av, och Oliver drar alltså gränsen vid att medverka två dussin gånger. Som tur är så hittade Pernilla Wahlgren kärleken i Christian Bauer i våras, och vi kan bara hoppas att han kommer vilja vara en del av programmet nu när alla andra familjemedlemmar vill hålla sig på avstånd från kamerorna. Någon behöver göra Pernilla sällskap framför kamerorna även i fortsättningen!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Ola Palmström
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB