Startsida / Inlägg

Christer Lindarws nej till Let’s Dance

av tramsfrans

Foto: Naina Helen Jåma/TT

Många är de kändisar som har varit med i Let’s Dance genom åren! Programmet har sänts sedan 2006, vilket innebär att över 100 stycken kändisar har tagit på sig dansskorna under de senaste två decennierna. Vissa kändisar har alltid gjort ett stort nummer av att de tackat nej till programmet, bland annat Carola som dock ändrade sig 2021 men hoppade av halvvägs eftersom det blev för mycket.

TV4 brukar aldrig kommentera vilka kändisar de kontaktar, men det är vanligt att kändisar själva berättar att de fått frågan i olika intervjuer. Christer Lindarw har tagit det hela ett steg längre, och tackar nej till TV4 direkt i ett inlägg på Instagram.

Att tacka nej till ett projekt och berätta att man är upptagen med något roligare är en klassiker, och enligt Christer så kommer TV4 med sin förfrågan ungefär 10-15 år för sent. Hade de bara ringt 2007 så hade det kanske kunnat vara aktuellt!

Christer ska visserligen inte stå på scenen i uppsättningen av ”Club After Dark, men det låter onekligen stressigt att vara ansvarig för en krogshow och samtidigt lära sig dansa Paso Doble. Jag förstår att han tackar nej!

För varje år som går så blir det svårare och svårare att hitta deltagare till programmet eftersom så många redan har varit med, men för Let’s Dance-redaktionen så kom troligtvis onsdagens besked om nya restriktioner för kulturlivet som en skänk från ovan. Ju mer uttråkade kulturarbetare och kändisar, desto större är chansen att de kommer tacka ja till Let’s Dance.

Christers nej är iallafall tydligt, med tanke på att han både taggat @tv4 och @tv4letsdance i sitt inlägg på Instagram. Ingen ska behöva missa att han inte har möjlighet att vara med! TV4 får helt enkelt leta vidare, eller vänta på ytterligare restriktioner för kulturlivet.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB