Startsida / Inlägg

Anders Bagges övernaturliga förmågor

av tramsfrans

Foto: Fredrik Sandberg/TT Nyhetsbyrån

Nu har det hänt igen! En svensk kändis har berättat om sina övernaturliga förmågor och kontakter med det okända! Under morgonen gästade Anders Bagge ”Gry Forssell med vänner” på Mix Megapol, där samtalet snabbt kom in på andlighet. Bland annat säger Anders följande.

”Övernaturligt, det har hänt saker i hela mitt liv. Jag känner på mig saker, när saker ska hända. Det har räddat mitt liv tre gånger, men det är en long story.”

Nu för tiden kan man nästan få intrycket att det är mer eller mindre norm att vara spirituell. Många är så klart skeptiska, men man är inte direkt avvikande om man kommer ut som spirituell i kändis-Sverige 2021. När Gry frågar Anders om han kan berätta om något övernaturligt som han varit med om så svarar han följande.

”Jag har ramlat ner tre meter en gång. Och jag kände på mig att något jobbigt kommer hända. Och så gick jag och satte mig och ramlade baklänges i en kaj. Ramlade ner, och missade precis en sten. Då hade jag haft känslan att någonting kommer hända idag, det var en long story” 

Spontant känns det som att det finns vissa luckor i den här historien, men det låter onekligen kusligt att ramla baklänges från en kaj och falla ner tre meter. Vad själva fallet berodde på framgår inte, men det kan säkert ha varit något övernaturligt också.

Utöver fallet på tre meter så berättar Anders Bagge också att han lämnade kön vid Sturecompagniet kort innan skjutningen den 4 december 1994 eftersom han kände på sig att någonting var fel och att något skulle hända.

Intervjun hos Mix Megapol var kort, men jag blev verkligen nyfiken och vill veta mer! Anders Bagge är först och främst musik- samt hundprofil, men jag tycker att han borde utforska mer av sina spirituella sidor. Kanske i ett eget tv-program på Sjuan, där det ofta sänds program om det övernaturliga. Realityserien ”Cirkus Bagge” blev aldrig någon succé, men jag tror helt klart att det finns potential om man fokuserar på det övernaturliga. Jocke & Jonna har inte patent på spök-tv i Sverige, och jag tror att ett spökprogram med Bagge hade kunnat bli en tittarsuccé!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB