Startsida / Inlägg

Martin Melins nakenchock på Instagram

av tramsfrans

Foto: Carolina Byrmo/Martin Melins instagramstory

Nu har det oförlåtliga hänt igen! En svensk manlig kändis har råkat dela med sig av lite för mycket på sociala medier! Den här gången är det Martin Melin som inte varit tillräckligt observant innan han la ut ett sensuellt klipp på sig själv i duschen. Aftonbladet Nöje rapporterar.

”Melin spelade in ett reklamsamarbete som han postade på sin Instagram story. Där stod han i duschen och schamponerade håret. Från början såg man bara hans överkropp, men när han skulle skölja bort schampot tog han ett steg bort från kameran, och visade därmed lite mer av sin kropp än vad han hade tänkt. En del av polismannens snopp hamnade nämligen i bild.”

Spontant så skulle jag säga att det alltid föreligger en fara för nakenchock när man filmar sig själv i duschen. Särskilt om man inte har några kläder på sig! För Martin kom dock misstaget som en chock.

– Det är helt sinnessjukt. Jag dubbelkollade och jag har dessutom kollat med de som jag gör det här för och ingen hade noterat det, säger Melin när Aftonbladet når honom.

Samarbetet som Martin spelade in var för ett apoteksföretag, vilket onekligen känns som ett tecken i tiden. Häromåret blev en reklamfilm för nätapoteket MEDS fälld av Reklamombudsmannen, där en oenig nämnd ansåg att det var sexistiskt med en halvnaken Måns Zelmerlöw som red på en häst i filmen. Det är oklart vad anmälaren hade tyckt om att Martin Melins fadäs under gårdagen, men det verkar som att vi kommer få vänja oss med halvnakna (eller helt nakna) män i apoteksreklamer framöver!

Martin hamnar iallafall i gott sällskap med andra svenska kändismän som råkat visa lite för mycket på sociala medier. I somras råkade till exempel Christer Lindarw visa en suggestiv silhuett när hans kön reflekterades i fönsterglaset på hans nya terass. En sak är iallafall säker, och det är att fler svenska kändismän kommer råka bjuda på nakenchock i framtiden.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB