Startsida / Inlägg

Christer Lindarw i nakenchock på Instagram

av tramsfrans

Att råka vissa för mycket på Instagram är något som kan hända den bästa, och svenska kändisar är inte något undantag! Vi är många som minns den varma dagen på stranden då Christina Schollin råkade lägga ut en bild på Hans Wahlgrens penis, eller gången då Lars Ohly skulle lägga ut en bild på sin vad men råkade få med lite för mycket.

Foto: Instagram/Naina Helen Jåma

Nu har olyckan varit framme igen, och den här gången är det Christer Lindarw som varit oförsiktig! Under gårdagen la Christer ut en bild från renoveringen av sin terrass, men glömde bort att kolla vad som reflekterade sig i fönsterglaset. Aftonbladet Nöje rapporterar om Christers upptåg på Instagram story.

”Men det var främst den andra bilden i bildspelet som fångade följarnas uppmärksamhet. På bilden ser man Christer Lindarws spegelbild i en fönsterruta, där han är helt naken.”

Man behöver tänka på en hel del saker innan man lägger ut en bild på Instagram, och det där med reflektioner kan vara lätt att missa om man inte är observant! Aftonbladet Nöje har pratat med Christer, som länge var ovetande om sin egen nakenchock.

”’Haha, jag trodde inte den suddiga spegelbilden syntes bakom text och emojis. Jag tog lite bilder på terrassen från olika vinklar inför renoveringen. Men den vinkeln var ju inte riktigt meningen, haha. Jag tog bort bilden nu. Man vill ju inte bli blockad av Insta’, skriver han i ett sms.”

Den enda anledningen till varför bilden togs bort är alltså för att undvika att bli blockad av Instagram. Om det inte hade varit för det så hade den gärna fått ligga kvar! Många svenska kändisar har drabbats av Instagrams stundtals inkonsekventa förhållningsregler när det kommer till nakenhet, men med tanke på att Christers story låg uppe ända tills på kvällen då han själv tog bort den så hade den troligtvis kunnat ligga kvar ändå.

Nu fortsätter alltså arbetet med Lindarws terrass. Det ska bli spännande att se det färdiga resultatet, och om han tänker på reflektionerna i fönsterglaset nästa gång!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB