Startsida / Inlägg

Kyssrekordet i Bonde söker fru

av tramsfrans

Ingen kan väl ha missat att inspelningarna av Bonde söker fru har pågått för fullt de senaste veckorna! Som vanligt så verkar inspelningarna mer eller mindre ha varit som en stor orgie av kärlek, iallafall om man frågar Linda Lindorff.

Imorgon är vår sista dag med Bonde söker fru och Kärlek åt alla och jag kan redan nu avslöja att vi har kyssrekord i Bonde söker fru! ??? Under mina 13 år som programledare har jag aldrig varit med om en säsong med så mycket kyssande – och det började redan på gruppdejterna på Sundbyholms slott! Nu när vi är klar med alla bönder i både BSF och Kärlek åt alla så kan jag konstatera att det är ett rekordår kyssmässigt och det är väl härligt! Förstå vad mycket kärlek och romantik ni har att se fram emot i höst! Ni kommer få se pussar och kyssar i alla möjliga, och omöjliga, konstellationer. Vissa mer eldiga än andra men alla med ett innerligt och ärligt försök att hitta rätt på väg mot kärleken. Och vet ni vad – vissa hittar den! Japp vi får kärlek, riktigt skön vacker himlastormande kärlek! Jag är så glad. Bättre start på sommaren kunde jag inte fått. Lycka ❤️❤️❤️❤️ Varför försaka en enda liten stilla kyss, den kyssen kommer kanske aldrig tillbaka… ? #bondesökerfru #kärlek #kyssar

A post shared by Linda Lindorff (@linda_lindorff) on

Under Linda Lindorffs TRETTON år av Bonde söker fru så har hon inte upplevt lika många kyssar som under den här säsongen! Det säger en hel del om vad vi har att vänta oss i höst.

Det är oklart exakt hur kyssrekordet har kunnat fastställas, men jag utgår från att produktionen använder trovärdiga mätningsmetoder. Kanske att de ligger och ruvar i någon buske med en manuell personräknare där varje kyss registreras och därefter förs in i ett excel-ark.

Att Bonde söker fru-produktionen gillar att ha koll på sina deltagare är inte direkt någon underdrift.Kärleksväktarna” fick rycka ut redan i början av inspelningarna och stoppa en obehörig dejt, så de har förmodligen lika bra koll som trygghetscentralen i ”Tunnelbanan” på Kanal 5. Ingenting passerar obemärkt förbi, och speciellt inte en puss.

Gillar för övrigt att Linda Lindorff avslöjar att det blev kyssar redan under GRUPPDEJTERNA på Sundbyholms slott? Alltså att en bonde har kysst en tjej på en gruppdejt medan de andra potentiella dejterna har tittat på? I krig och Bonde söker fru är allting tillåtet!

Det återstår att se vad som menas med att vi ska få se ”kyssar i alla möjliga, och omöjliga, konstellationer”. Vad betyder det ens? Sträcker man ut tungan och blundar på en Bonde söker fru-inspelning så vet man aldrig var den hamnar!

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB