Startsida / Inlägg

Eric Saade om Nicole Falcianis hårda ord

av tramsfrans

Foto: Björn Lindahl

Det har skrivits många spaltmetrar om Eric Saades och Nicole Falcianis havererade relation! Kärlekslyckan tog slut våren 2020, men gliringar och vassa uttalanden från båda parterna har fortsatt. I somras gästade Eric Framgångspodden och sa att han tyckte det var respektlöst att Nicole kallade honom för svin då hon gästade Intimt med Björken, och att han som kille aldrig hade kommit undan med att säga något liknande om henne.

Nu har även Eric Saade gästat Intimt med Björken, och i intervjun så säger Martin Björk att han inte behöver prata om Nicole om han inte vill, men att Martin kommer ställa fyra frågor så att Eric antingen kan nicka eller skaka på huvudet.

Den första frågan som Martin Björk ställer är om Eric är ett svin, och trots att han inte behöver svara med ord så säger han följande.

”–Nej. Så säger man väl inte om någon annan människa, men…….”

Eric utvecklar inte sitt svar mer, vilket jag tror är en bra strategi. Båda parterna har trots allt gått vidare till nya relationer, och att älta det förflutna kommer inte att leda till någonting annat än ytterligare skriverier om något som hände för ett och ett halvt år sedan.

Tidigare så har Eric sagt att anledningen till varför han inte vill prata om Nicole är för att visa respekt till henne, men att hon inte verkar känna likadant i och med att hon kallat honom för elaka saker i olika intervjuer. Senare i ”Intimt med Björken” så erkänner Eric att han saknar Nicoles hund mer än vad han saknar Nicole, vilket kanske inte heller är särskilt respektfullt. Med det sagt så har ett och ett halvt år passerat, vilket innebär att man eventuellt kan kosta på sig ett skämt.

Nu återstår det att se om Nicole kommer bemöta Erics senaste uttalande. Min kvalificerade gissning och rekommendation är att det inte borde ske.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB