Startsida / Inlägg

Att vägra lämna Bachelor

av tramsfrans

Foto: TV4

Tidigare i veckan rapporterade jag om årets Bachelor-premiär. Ett 20-tal tjejer har rest till Rhodos för att dejta årets två bachelors, och i slutet av säsongen så kommer varje kille bestämma sig för vem de vill leva resten av sina liv med!

Den här veckan var det Matilda som fick lämna programmet, efter att inte ha fått någon ros av Simon på rosceremonin. Eftersom Simon inte är den enda bachelorn i år så försökte dock Matilda övertala producenterna att stanna till på Sebastians hotell på väg till flygplatsen för en improviserad dejt med honom istället. Aftonbladet Nöje rapporterar.

I ett klipp från bilresan till Rhodos flygplats som visas i eftersnacksprogrammet ”Tjejerna avslöjar allt” på TV4 Play föreslår hon att de ska stanna till utanför Sebastians hotell.

– Tänk om jag skulle komma och knacka på hans dörr och säga att ’jag tänker inte lämna Rhodos innan vi har pratat’, säger Matilda och uppmanar producenten att göra en insats ’för kärlekens skull’”.

Bachelor-äventyret är inte över förrän man har checkat in bagaget på flygplatsen! För Matilda var det dessutom andra gången hon var med i programmet, eftersom hon var en av tjejerna som dejtade Niclas Lij för några år sedan. I vissa tv-program kanske man gynnas av att ha varit med tidigare, men i Bachelor är det troligtvis en nackdel eftersom många ifrågasätter motiven till att vara med ännu en gång.

Nu fick Sebastian aldrig chansen att prata med Matilda, och vem vet vad som hade kunnat hända om de fick mötas! Min spontana gissning är att han hade fullt upp med de 10-15 andra tjejerna som också rest till Rhodos för att gå på dejt med honom, men det kommer vi aldrig få veta! Avslutningsvis säger Matilda följande.

”– Det hade både varit bra tv och en större möjlighet för Sebastian att hitta kärlek.”

Matilda har visserligen rätt i att chansen till kärlek skulle ha ökat rent statistiskt, men det sista som Sebastian hade behövt i den situationen var nog ännu en tjej att dejta. Tanken med programmet är trots allt att antalet potentiella livspartners ska minska ju längre fram man kommer, istället för tvärtom.

Taggar Bachelor
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB