Startsida / Inlägg

Zara Larssons kamp mot klockan – inför Sommar i P1

av tramsfrans

Foto: Mark Earthy

Att få frågan om man vill sommarprata i P1 är något av det finaste man kan få i det här landet. Efter att man tackat ja så börjar dock det intensiva arbetet med att fundera på vad man har att säga, och det kan vara lättare sagt än gjort!

Zara Larsson ska sommarprata nu på söndag, och i en story på Instagram som hon la upp under gårdagen så skriver Zara att hon egentligen skulle ha börjat skriva för två månader sedan, men att hon skjutit upp skrivarbetet till dagen innan inspelning.

Foto: Skärmdump från Zara Larssons Instagram

Många kan nog relatera till att skjuta upp en stor uppgift till dagen innan deadline, så Zara Larsson är trots allt i gott sällskap. Vissa jobbar till och med bättre under tidspress, så det behöver inte vara något negativt att skjuta upp manusskrivandet till sitt sommarprat tills dagen innan inspelning. Tvärtom!

Det är också viktigt att komma ihåg att Zara inte är någon debutant när det kommer till sommarprat. Debuten skedde 2015, så det är inte första gången hon pratar i P1. Nu har fem år passerat sedan sist, och i beskrivningen av Zaras kommande sommarprat på SR:s hemsida kan man läsa följande.

”Om fem vansinniga år och vad hon tycker, tänker och känner exakt nu”.

Det där med ”exakt nu” ska alltså tolkas bokstavligt, eftersom ingenting är förberett sedan tidigare. På söndag får vi höra slutresultatet, och vad Zara tänker på exakt nu!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB