Startsida / Inlägg

Samir Badran om uppbrottet från Sigrid Bernson

av tramsfrans

Foto: Aftonbladet

Alla vet att det mest effektiva sättet att hitta en partner på är att ställa upp i Let’s Dance! Detta gäller oavsett om man har en partner sedan tidigare eller om man är singel, eftersom all närkontakt med danspartnern i Let’s Dance-bubblan gör att man blir kär på nolltid.

En person som hittade kärleken i Let’s Dance var Samir Badran! Han blev tillsammans med sin danspartner Sigrid Bernson, och paret var därefter ihop i nästan två år. Relationen tog slut i januari 2019, men enligt Samir så började hans känslor falna snabbt. I senaste avsnittet av Framgångspodden berättar han att de visserligen hade roligt tillsammans, men mest som vänner.

Han berättar även hur han valde att göra slut, och att det inte var på ett optimalt sätt.

”Jag var inte kär längre, så jag valde att avsluta. Kanske inte på ett jättesnällt sätt, men vi var på Yasuragi och jag gjorde slut där. Jag kände bara att jag inte klarar mer, jag vill inte mer. Jag var vaken hela natten och när vi vaknade på morgonen så frågade hon om något var fel, och då sa jag att jag vill göra slut” 

Det är aldrig bra timing att göra slut, men rent traditionellt så brukar det inte ske på Yasuragi! Många har troligtvis rest till spahotell med syftet att försöka återuppliva romantiken i sina förhållanden, men ibland så kan inte ens en japansk spa-ritual rädda en relation.

Nu har tack och lov både Samir och Sigrid gått vidare med nya partners. Samir har länge pratat om att han vill ta avstånd från offentligheten, och förra året friade han diskret till sin flickvän Julia framför tv-kamerorna i Talang-finalen. I dagsläget har inte Samir och Sigrid någon kontakt, men i Framgångspodden säger Samir att han gärna hade velat vara hennes vän.

”Hon pratar ju inte med mig längre och har inte gjort det sen dess. Jag hade gärna varit hennes vän idag men jag förstår att hon inte vill vara det. Men det är klart att man inte gillar att såra en människa, men jag var inte kär. Jag tror det gick lite för snabbt fram.” 

Det återstår att se om Samir och Sigrid någon dag kommer ta upp kontakten igen. Att prata om uppbrottet i en av Sveriges största podcasts är kanske inte optimalt heller, men vad vet jag!

 

Aftonbladet har varit i kontakt med Sigrid Bernson om Samirs uttalanden i podden men hon avstår från att kommentera.

 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB