Startsida / Inlägg

Jonas Hallbergs covidchock

av tramsfrans

Foto: Lotte Fernvall

Stora delar av kändis-Sverige har blivit vaccinerade mot covid-19, och tillvaron börjar sakta gå mot det normala igen! Jonas Gardell skriver fortfarande debattartiklar och är rasande på regeringen, men rent allmänt så känns det som att vi går mot ljusare tider.

Alla vet att vaccin är det mest effektiva sättet att undvika covid-19, men i vissa ovanliga fall kan man ändå bli smittad. En svensk kändis som drabbats är Jonas Hallberg, som berättar om sina symptom i ett inlägg på Instagram.

”4 dagar kvar innan min resa hem ?? varit sjuk några dar, feber toppar, förlorat smak och lukt, ont i kroppen, svettningar, dålig mage….
Covid 19???? No way…. Har ju 2 doser Pfezier vaccin ???? INTE JAG!!!!
Men tänkte ändå jag ville kolla upp mig innan jag hoppar på planet som ska ta mig runt jorden…. Och både mitt ’antigen test’ samt ’PCR test’ är POSITIVA ??”

Trots två doser ”Pfezier” har alltså Jonas blivit smittad, vilket är ovanligt men naturligtvis väldigt tråkigt. Symptomen låter onekligen typiska för covid-19, men senare i inlägget kommer Jonas med ett styrkebesked.

”Så tyvärr INTE Swedenland nu i veckan, men efter mina 14 dagar i QUARANTINE kommer jag komma med DUNDER OCH BRAK!!! ????? Jag lovar!!!! LOL
Mår INTE bra, men INTE heller super dåligt!!!! Hoppas det håller i sig, kanske dock vaccinet hjälper till…. Trots allt!!!!”

Med tanke på alla rapporter från sjukvården om att ovaccinerade dominerar på vårdavdelningar så skulle jag vilja påstå att det är bortom alla tvivel att man gynnas av att ta sprutan. Det finns alltid en risk att bli sjuk även om man är vaccinerad, men sannolikheten minskar drastiskt!

Nu önskar jag Jonas ett snabbt tillfrisknande så att han snart kan resa till Sverige igen. Jonas avslutar sitt instagraminlägg med ”better safe than sorry”, och det håller jag verkligen med om!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB