Startsida / Inlägg

Pernilla Wahlgren bestulen på guldskivor

av tramsfrans

Foto: Lotte Fernvall

Förra veckan rapporterade jag att många svenska kändisar har tagit chansen att skaffa sig ett andra hem i Spanien! Många av dem gillar att visa upp det på bild, och signalerar därmed att de inte befinner sig i Sverige. En tråkig bieffekt av det är att tjuvar ser sin chans att göra inbrott och stjäla värdesaker när kändisarna inte är hemma i Stockholm.

Pernilla Wahlgren har sedan något år tillbaka sitt ”Casa Rosa” i Spanien där hon gillar att tillbringa så mycket tid som möjligt. I det senaste avsnittet av Wahlgren & Wistam berättar dock Pernilla att hon nyligen haft besök av inbrottstjuvar i Sverige under tiden som hon varit i sitt spanska paradis.

Ett säkerhetsbolag och polis var snabbt på plats på Lidingö, men Pernilla blev av med något oersättligt. I podden berättar Pernilla följande.

”Vet du vad han stal av mig? Alla mina guldskivor! Jag hade tre guldskivor på en vägg och en annan på en annan tror jag, jag tror att det var fyra guldskivor, så att det är ju… ja… det är ju…”

Det är oklart vilka motiv som tjuven hade från början, men att lämna med enbart några guldskivor var kanske inte den ursprungliga planen. Senare i podden meddelar Pernilla att hon inte har något av värde hemma över huvud taget, och att det inte är någon idé att göra inbrott hos henne eftersom det inte finns något att ta.

”Det är klart att det är sorgligt, för det är ju liksom ett minne för mig. Å andra sidan så kan jag säga det, det är ingen idé att göra inbrott hos mig. Jag har ingen dyr konst, jag har inga äkta smycken, jag har inga dyra klockor, alltså jag har inte massa dyr elektronik, så det är onödigt att göra inbrott hos mig” 

Pernilla är kanske Sveriges mest framgångsrika realitypersonlighet, men det betyder verkligen inte att det finns något som helst av värde hemma hos henne. Om man är sugen på pastakastruller och hennes senaste klädkollektion från Ullared så får man troligtvis jackpot, men annars finns det alltså ingenting att hämta. Den enda personen i hela världen förutom Pernilla som skulle ha glädje av hennes guldskivor är ett superfan av hennes musik, men om man är ett superfan vill man väl inte bestjäla Pernilla på det finaste hon har?

Nu uppmanar Pernilla sina fans att hålla utkik på Blocket om hennes guldskivor kommer dyka upp där. Om någon av er som läser det här hittar någon av Pernillas guldskivor till försäljning så är mitt tips att omedelbart höra av sig till polisen.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Malin Wandrell
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB