Startsida / Inlägg

Peg Parnevik om ilskan efter kyssbilden

av tramsfrans

Foto: Jerker Ivarsson, Aftonbladet

Vårens stora följetong i kändis-Sverige handlade om huruvida Peg Parnevik och Filip Lamprecht var tillsammans eller inte! Filip medverkade i Let’s Dance och vann till sist hela tävlingen, medan Peg fick motta stora mängder näthat. Peg riktade kritik mot Let’s Dance-produktionen, och meddelade att hon hädanefter skulle bli en ”väldigt privat person”.

I mitten av juni bekräftade Filip i P3 att paret gjort slut genom att referera till Peg som sitt ex, och i helgen la Peg ut en kyssbild på en ny kärlek. Detta har dock resulterat i en hel del kritik från följarna, som bland annat menar att hon gått vidare för snabbt. Aftonbladet Nöje har lyssnat på Peg och Pennys pod Pillowtalk.

”– Jag var fram och tillbaka och tänkte ’jag vet att det här kanske blir knasigt om jag delar med mig vissa delar av mitt liv nu, men det känns rätt så jag kommer göra vad fan jag vill’. Men jag märkte väldigt snabbt att så fort jag började posta på folk jag dejtar så förlorade jag flera tusen följare”

Det är sannerligen inte lätt att vara Peg Parnevik. Vad hon än gör så verkar folk bli upprörda! Att bli avföljd av många personer samtidigt är så klart tråkigt, men det är kanske inte det viktigaste i sammanhanget. Folk bestämmer trots allt själva vilka de vill följa på Instagram, och har inte några skyldigheter gentemot kändisar. Att bli ledsen över elaka kommentarer är en sak, men tysta avföljningar och följare som försvinner är tyvärr en del av den hårda verkligheten som influencer.

”Hon poängterar att trots att det var nyligen hon och Filip Lamprecht bekräftade uppbrottet, så är det längesedan de gjorde slut.

– Jag trodde det var ganska tydligt att det här har varit min verklighet ett tag, säger hon.”

Här skulle jag ändå vilja sticka in med att Filip så sent som för en månad sen gästade ”Intimt med Björken” och sa att de fortfarande var tillsammans och hade det ”jättebra”. Det har absolut funnits tecken på att de gått skilda vägar, men varje gång som det kommit på fråga har det dementerats. Man kan säga mycket om Peg och Filips turbulenta vår, men kommunikationen har kanske inte varit den tydligaste. Orsakerna till det är förståeliga, men det är inte konstigt att vissa följare har svårt att hänga med i svängarna!

”– Det är som att jag är respektlös för att jag så snabbt gått vidare och jag tycker det är så jävla skevt för ni har fan ingen aning om vad som hände, säger Peg Parnevik.”

Relationen med Filip är helt klart över nu, men det här efterspelet verkar precis ha börjat. Det bästa för samtliga parter är nog att lägga locket på, men vi får se hur det blir med den saken. I vilket fall som helst så är jag glad för Pegs skull att hon dejtar på nytt och att det verkar gå jättebra. Fortsättning följer!

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Malin Wandrell
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB