Startsida / Inlägg

Filip Lamprechts nya kärleksbesked med Peg

av tramsfrans

Foto: Magnus Sandberg

Let’s Dance är över sedan några veckor tillbaka, men något som däremot precis har börjat är Filip Lamprechts kändisskap! En av de stora snackisarna under årets Let’s Dance var relationsstatusen med Peg, och vi var många som undrade vad som pågick under tiden då Peg inte följde Filip på Instagram.

Filip har vid flera tillfällen fått gå ut och dementera uppbrottsrykten, och nu har det skett en gång till! I ”Intimt med Björken” kommer Filip med ett lugnande besked till alla som varit oroade. Martin Björk frågar Filip om han och Peg fortfarande är tillsammans, varpå Filip nickar och svarar följande till en förvånad Martin.

”Jo, jo, absolut, absolut! Så att…..det är jättebra… ” 

Filip säger också att många fått en felaktig uppfattning av Peg tidigare, eftersom gamla avsnitt av Parneviks blev klippta på ett orättvist sätt. Filip intygar att hon i själva verket är ”asskön” och att allt har blivit ett missförstånd.

”– Det var inte schysst mot henne. Alltså folk ser ju inte allting som händer runtom, utan för att göra en rolig grej fick det ju henne att kanske inte se asskön ut. Men hon är asskön.”

Jag är glad över att Filip och Peg verkar ha hittat tillbaka till varandra efter en tid av turbulens, och att de mörka molnen i form av Filips succé i Let’s Dance nu är över. Nu kan varken klipparna på ”Parneviks” eller manusförfattarna på ”Let’s Dance” hitta på något dumt som får folk att tro att de skulle ha problem med relationen!

Det återstår att se hur länge Filip kommer behöva svara på frågan huruvida han och Peg är tillsammans i varje intervju som han gör. Förr eller senare kommer kanske folk att sluta ställa frågan, men tills vidare så får han nog fortsätta svara på samma fråga. Någon gång i framtiden kommer han kanske kunna göra intervjuer där det varken frågas om Peg eller hans mormor Lill-Babs, men det är nog ett tag kvar tills dess!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB