Startsida / Inlägg

Christina Schollin om Pernilla Wahlgrens nya kärlek

av tramsfrans

Foto: Anna Tärnhuvud

Jag har tidigare rapporterat om Pernilla Wahlgrens stora kärlekslycka, och att hon sedan en tid tillbaka är tillsammans med modellen Christian Bauer. Pernilla har bland annat berättat att det varit bråda dagar under våren eftersom hon haft ”sju års celibat att ta ikapp”.

Ett bra sexliv är viktigt, men något som är minst lika viktigt är relationen till svärmor! Häromdagen gästade Pernilla Wahlgrens mamma Christina Schollin podcasten ”Bathinas skilda möten”, och berättade mer om hur det gått för Christian i hans första möten med släkten.

”Christian är en oerhört stor tillgång i Pernillas liv, i våra liv. Han har smält in fantastiskt, han är med när vi har våra sammankomster, inte minst nu i midsomras också. Och det är som om han alltid har funnits på något sätt. Och han är ju plötsligt en människa som kommer in och gör vår dotter väldigt, väldigt lycklig. Så hon är ju, ja, jag kan säga, hon är en helt ny människa. Nej så mycket ska jag inte säga, men hon har fått en dimension till i livet.”

Christian verkar helt klart vara godkänd av svärmor. Han fick till och med vara med resten av familjen och fira midsommar! Christina vill inte sträcka sig så långt att Pernilla har blivit en ny människa, men nästan.

Det kan alltid vara pirrigt att komma in i en ny släkt, och om släkten är familjen Wahlgren så är situationen minst sagt lite speciell. Christina fortsätter.

”Han har ju fått uppleva allting, han hade aldrig sett Wahlgrens värld. Så att han har fått upptäcka mycket under den tiden som han och Pernilla har hållit på och lärt känna varandra, med det ena efter det andra. Vi har inte pratat om det här men jag kan tänka mig att det är så att han upptäcker hela tiden, ’oj’, han var ju med när vi lyssnade på Benjamins sommarprat till exempel.”

En medelålders man som inte sett Wahlgrens värld? Nu har jag hört allt! Skämt åsido så tror jag enbart att det är positivt att inte ha sett programmet, och att det är bra om Christian kan bilda sig en egen uppfattning istället. Faktum kvarstår att Wahlgrens värld inte är en exakt avbild av verkligheten, och att det bästa sättet att lära känna en familj är att umgås med dem på riktigt.

Christian har alltså blivit accepterad av svärföräldrarna, vilket känns betryggande. Så sent som häromveckan berättade Christina i Framgångspodden att hon gav en örfil till en av Pernillas tidigare partners, så det här har börjat betydligt mer lovande!

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB