Startsida / Inlägg

Biggest Loser görs om

av tramsfrans

Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Släpp allt du har! Det har skett förändringar i Biggest Losers tränaruppställning! Traditionellt så har det alltid funnits två tränare i programmet som kan turas om att vara lagom hårda och skrika på deltagarna när de rullar bildäck, men nu blåser förändringens vindar.

Den en ena tränaren, Mikael Hollsten, berättar nu att han inte kommer arbeta mer med programmet. För Hänt berättar Mikael att han blev uppringd av TV4 och fick beskedet att de ska köra vidare med enbart en tränare istället för två.

”– Jag har inte fått reda på varför jag inte får fortsätta, utan de fattade ett beslut bara säger de. Jag hade gärna fått reda på varför, men de sa bara att de ska köra med Pischa istället”

Det är alltså oklart varför programmet ska få ett nytt upplägg, men spontant tänker jag att det blir mycket jobb för en enda tränare. Det är många inspirerande peptalks som ska hinnas med på kort tid! Till Hänt berättar Mikael att han gärna hade gjort en säsong till, förutsatt att det inte hade skett några förändringar över huvud taget.

”– Hade de sagt så här ”vill du göra en säsong till” så hade jag gjort det. Men inte genom att ändra på så sätt att jag ska prata mindre, att jag måste snackar mindre filosofi och psykologi. Eller att jag ska vara mer pepp och ställa upp på mer gruppträning och webb-tv och ställa upp i appen, då hade jag tackat nej ändå”

Jag har sett på en hel del Biggest Loser genom åren, och tycker att Mikael och Pischa har kompletterat varandra bra. Pischa har varit den peppiga gruppträningstjejen, medan Mikael har rynkat pannan och tagit deltagare åt sidan för att prata allvar och fråga om den egentliga anledningen till varför de inte vill göra 300 armhävningar i rad.

Nu får Pischa göra hela jobbet själv, men jag förutsätter att Mikael ”Soldoktorn” Sandström fortfarande kommer vara programmets läkare. Annars så är ingenting heligt längre på TV4!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Hanna Lindström
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB