Startsida / Inlägg

Margaux Dietz bröllopsplaner i Kroatien

av tramsfrans

Foto: Ali Lorestani, TT

Det var längesen vi fick se ett stort svenskt kändisbröllop! Anledningarna till det behöver vi inte gå in på närmare, men nu känns det som att många börjat se ljuset i tunneln och börjat planera för kärleksfest!

En svensk kändis som just nu håller på att planera bröllop är Margaux Dietz, tillsammans med fästmannen Sean Canning. Paret förlovade sig i början av februari efter att ha dejtat i flera månader, och i en vlogg meddelar nu Margaux att den preliminära planen är att paret ska gifta sig i Kroatien. I beskrivningen till vloggen skriver Margaux följande.

”Jag är så exalterad nu för jag TROR att jag har hittat platsen där jag och Sean ska gifta oss!!!!! Under vår kick-off i Kroatien hamnade vi på en ö som heter Vis. En helt fantastisk ö där flera av scenerna i Mamma Mia 2 spelats in. Jag förälskade mig i allt med den här ön, och om ni kikar på vloggen tror jag ni kommer förstå varför. Jag visar upp allt ifrån platsen där jag vill att fördrinken ska hållas, till platsen där vi vill gifta oss, vart vi vill ha middagen och mycket mer!”

När Margaux tillkännagav förlovningen så sa hon de bevingade orden ”det är lätt om det är rätt”. Därför så kommer det inte som någon överraskning att bröllopet ska äga rum nedan nu i sommar, och det preliminära datumet är första helgen i september.

Nu när det inte blir något extraval till riksdagen så är det alltså Margaux Dietz stundande bröllop som blir septembers stora happening. I vloggen uttrycker Margaux en viss oro över att alla bröllopsgäster inte ska hinna vara vaccinerade innan den stora dagen, men jag tror inte att det är några problem eftersom folk gladeligen åker utomlands ändå. Min gissning är att det inte kommer bli särskilt svårt att locka ett stort antal influencerkollegor till Medelhavet i början av september!

Margaux lyfter dock ett till problem i sin vlogg, och det är att kyrkan där Margaux vill gifta sig är katolsk. Detta innebär att vigseln eventuellt inte skulle bli giltig i Sverige, och att paret i så fall skulle behöva gifta sig även i Sverige för att allt ska gå rätt till. Sedan tidigare vet vi att Margaux inte är främmande för ogiltiga vigslar eftersom hon blev vigd av Ebba Busch på sitt senaste bröllop, men i vloggen säger Margaux att hon vill att allt ska bli rätt från början den här gången.

Om jag inte har glömt bort något så blir Margaux och Seans bröllop det första stora influencerbröllopet på åtminstone ett och ett halvt år i Sverige. Nu sker det visserligen inte på svensk mark, men det blir iallafall många gäster på plats. Fortsättning följer!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Fred Balke
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB