Startsida / Inlägg

Alexandra Nilsson utkastad från café

av tramsfrans

Foto: Jerker Ivarsson

En stor del av influenceryrket går ut på att fota vad man gör, vilket innebär att stora delar av arbetsdagen går åt till att posera framför kameror på olika platser! Alla som någon gång har jobbat med en fotograf vet att det kan ta flera timmar att få till bra bilder, och att det läggs stor vikt vid olika detaljer som till exempel ljussättning. Allt för den perfekta bilden!

Ständigt fotande uppskattas dock inte av alla. Det här fick influencern Alexandra Nilsson (tidigare känd som Kissie) erfara häromdagen då hon besökte ett café och blev utkastad (!) för att hon och hennes sällskap tog för mycket bilder, något som Bloggbevakning var först med att rapportera om. På Instagram skriver Alexandra följande.

”Sjukt härligt fik?? Eller ja tills vi blev utkastade för vi tog för mycket bilder (?) ?Så kmr inte tagga vart det är, men taggar min outfit iaf!”

De exakta omständigheterna kring varför Alexandra blev utkastad från caféet är inte kända, och händelseförloppet är aningen oklart. Som influencer har man hela världen som sin fotostudio, men det innebär också att folk i omgivningen kan bli upprörda.

Eftersom det är oklart exakt vad som hände så vet jag inte om jag är på Alexandras sida eller caféägarens, men jag kan förstå att man som personal behöver säga till om ens gäster förvandlar caféet till fotostudio efter att ha köpt en latte.

Alexandra la ut ytterligare en bild från cafébesöket och skrev då följande caption.

”Count memories, not calories ??”

Att man ska prioritera minnen framför kalorier håller jag med om till fullo! När det gäller just minnen så kan bilder vara ett bra sätt att föreviga olika ögonblick. Det bästa sättet att minnas är dock att vara närvarande i stunden istället för att försöka fota allt. En fika som inte fotas är också en fika, även om det är lätt att tro något annat!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB