Startsida / Inlägg

Bianca Ingrossos ekonomiska succé

av tramsfrans

Foto: Björn Lindahl

Under den senaste veckan har vi fått höra att det inte alltid är lätt att tillhöra familjen Wahlgren. Benjamin Ingrosso berättade till exempel i sitt sommarprat att den enda anledningen till att han var med i Let’s Dance var för att kunna köpa en musikstudio för de 400.000 kronorna han fick i gage.

När Bianca var med i tävlingen fick hon endast 300.000 kronor i gage, men nu kan man minst sagt säga att vindarna har vänt och att hon börjat tjäna mer än sin bror. Aftonbladet Nöje rapporterar om Biancas supervinst på 202 miljoner kronor i sitt bolag Sammy Holding.

”Det är resultatet av att Bianca Ingrosso sålt sin andel på 29 procent i sminkvarumärket Caia Cosmetics som låg i bolaget Beauty Icons AB för 145 miljoner kronor, samtidigt som hon plockar ut drygt 57 miljoner kronor i utdelning ur ett dotterbolag”

Influencerlivet är inte en dans på rosor, men Bianca kan iallafall trösta sig med att det minst sagt går bra ekonomiskt! Nu har hon visserligen sålt sin andel i Caia Cosmetics, men med tanke på hur mycket pengar hon får in där så skulle hon egentligen inte behöva filma med Wahlgrens värld en enda dag till om hon inte vill.

Tidigare i år berättade Bianca att hon köpt sin drömlägenhet i Palma, och sedan flera månader tillbaka letar Bianca nytt boende i Stockholm. Bianca har trots allt bott i sin nuvarande lägenhet i nästan två år, och nu när hennes ekonomiska situation blivit drastiskt förbättrad så finns det ingen anledning att trängas i en trång trea på Östermalm!

När man letar bostad i Stockholm så skadar det inte att ha 57 miljoner på fickan, men man får inte glömma bort att pengarna också ska räcka till inredning. Jag önskar Bianca allt gott och hoppas att hon hittar sitt drömboende även i Stockholm, och inte bara i Palma!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB