Startsida / Inlägg

Soldoktorn och Lotta har flyttat ihop

av tramsfrans

Foto: Privat

Under gårdagen rapporterade jag om turbulensen i många svenska kändisars kärleksliv. Idag väljer jag däremot att fokusera på det positiva, och precis som förra året så är ett av årets få glädjeämnen Lotta Engberg och Mikael ”Soldoktorn” Sandströms spirande kärlek.

Jag har tidigare rapporterat att turturduvorna sålt sina villor för att köpa ett gemensamt hus i Göteborg, och idag var det dags för inflytt! I sann ”Lotta och Soldoktorn”-anda så fick man följa deras upptåg i TV4, då Nyhetsmorgon ringde upp Mikael mitt i flyttbestyren. Hänt har sammanfattat Soldoktorns rundtur i huset för tv-tittarna, och på frågan om hur paret ska fira svarar han följande.

”– Det blir massa lustifikationer höll jag på att säga. Men det blir middag, kanske blir det helt enkelt en matt-picknick idag. Man bara slår sig ned och är. Grejen är att komma in och få stänga dörren på något sätt, bara starta det nya livet känns det som”

Mycket pekar alltså mot att Lotta och Micke kommer njuta av en klassisk flyttpizza på golvet i deras nya hem. Sedan tidigare vet vi att paret är förtjusta i fondue, men den grytan ligger eventuellt djupt nere i flyttkartongerna. Vad ”lustifikationer” innebär är oklart, men det låter iallafall trevligt.

När det gäller Lottas och Mickes nya hus så vet vi inte särskilt mycket, men för Soldoktorn blir det kanske en omställning. Hans tidigare hem hade trots allt pool i vardagsrummet, som för övrigt var 200 kvadratmeter stort och åtta meter högt i tak. Mikael har bland annat berättat att han brukar grilla inomhus på vintrarna, men det är oklart om det kommer gå i det nya huset.

Oavsett om det blir grill, pizza eller fondue som första måltid i det nya huset så önskar jag båda ett stort lycka till med det nya livet som sambos i det västsvenska kärleksnästet. Precis som när man äter fondue så är det viktigt att lågan aldrig slocknar!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Fred Balke
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB