Startsida / Inlägg

Soldoktorn och Lottas parbesked

av tramsfrans

Foto: Privat

Släpp allt ni har, Lotta Engberg och Mikael ”Soldoktorn” Sandström har tagit nästa steg i relationen! Turturduvorna har setts tidigare i sommar men skyllt på att det varit svårt att hitta tiden att träffas, och jag har varit oroad att allt ska rinna ut i sanden. Nu kommer dock Soldoktorn med ett romantiskt besked. Aftonbladet Nöje rapporterar.

”Kan man säga att Lotta är din flickvän?

– Det kan man nästan göra. Ni får nästan fråga henne om det. Men det är mycket möjligt att hon svarar ja på den frågan, haha.”

Enligt Soldoktorn kan man alltså säga att Lotta ”nästan” är hans tjej. Om Soldoktorns svar var aningen vagt så undanröjer dock Lottas svar alla tvivel på om de är ett par eller inte.

”Aftonbladet har också varit i kontakt med Lotta Engberg som gärna titulerar sig flickvän till Mikael Sandström.

’Är mer än hellre Mikaels tjej. Finare kille får man leta efter’, skriver hon i ett sms.”

Tänk om alla kändisrelationer kunde vara såhär enkla! Här smygs det inte runt och tisslas och tasslas, utan här är det raka rör som gäller. Jag ska inte analysera för mycket, men kanske är det en generationsfråga? Om man är i 60-årsåldern är man eventuellt för gammal för att hymla med vad man känner och spela svår!

Om ni undrar vad som rodde affären i hamn så kan jag meddela att det serverades följande på dejten.

”– Det blev torsdagsmys. Vi åt fondue, det blev kyckling, entrecôte, karré och stora räkor. Det är trevligt att laga maten tillsammans och det passade också bra eftersom det var så ruggigt väder ute, regn och rusk. Kvällen var strålande, men vad som hände efter klockan 22 får ni inte veta. Jag måste ta hänsyn till Lotta. Men man kan säga att det var en trevlig middag och den var inte slut vid 22.”

För äldre människor är allt som händer efter klockan 22 hemligt och lite busigt. Vi får inte några detaljer, och det kanske är lika bra. Räkorna var iallafall stora, och fonduen stod och puttrade hela kvällen. Vem hade inte blivit förälskad efter en sån dejt?

Veckorna och månaderna som följer är avgörande nu. Alla har haft en sommarflirt någon gång, men de tenderar ofta att rinna ut i sanden. Prio framöver borde vara att ses så ofta som möjligt. Lotta på Liseberg är snart slut för säsongen, och då får hon förhoppningsvis mer ledigt. Läkare har alltid mycket att göra, men i en intervju i våras sa Soldoktorn att han har ”tusentals timmar innestående övertid”. Kanske är det dags att plocka ut några hundra av dem nu för att ha en mysig höst med Lotta! Fondue är gott året runt.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB