Startsida / Inlägg

Lance och Lantz har separerat

av tramsfrans

De senaste dagarna har kändis-Sverige skakats av flera tuffa kärleksuppbrott. Under gårdagen bekräftade Bianca Ingrosso till sist att hon och Phillipe Cohen inte längre är tillsammans, efter att ha gjort slut för sjätte gången. I och med att det har gått flera månader sedan Phillipe syntes på hennes sociala medier så kom beskedet inte som någon större chock, men nu kan båda parterna förhoppningsvis gå vidare och försöka en gång till om några månader.

Foto: Carolina Byrmo/Instagram

Bianca och Phillipe är inte den enda kärlekssagan som tagit slut nyligen. I sin podcast ”Dagen efter med Lance & Linton” berättar Lance Hedman Graaf att han och flickvännen Emilia Lantz har sålt lägenheten de köpte i somras och separerat.

”– Det har hänt mer senaste veckan än vad det har hänt under hela den här tiden. Jag och min tjej sålde vår lägenhet. Det känns svårt att prata om det här. Vi har inte… Jag måste jobba på mig själv, det är därför vi inte är med varandra just nu” 

Paret förlovade sig för ett år sedan och köpte lägenheten i somras. Lance beskrev det som ”väldigt spontant”, och att han inte kom ihåg hur lägenheten såg ut när de skrev på kontraktet. Nu, nio månader senare, så är kärlekssagan mellan Lance och Lantz tillfälligt satt på paus.

Det är alltid tråkigt när en relation tar slut, men jag hoppas att Lance och Lantz kan hitta tillbaka till varandra. Om inte annat så kan de hämta inspiration från Bianca och Phillipe, som vet ett och annat om att göra slut och bli tillsammans igen. Jag håller tummarna!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB