Startsida / Inlägg

Paradise Hotel tillbaka med ny säsong

av tramsfrans

Foto: Nordic Entertainment Group

Ett säkert vårtecken är att en ny säsong av Paradise Hotel drar igång, och nästa vecka den 15 mars är det äntligen dags igen! De allra flesta svenska tv-programmen har spelats in på hemmaplan i Sverige det senaste året, men om ni trodde att en pandemi stoppade Paradise Hotel-gänget från att åka till Mexiko så tror ni fel!

Nytt för i år är att Nicole Falciani tagit över som programledare efter Rebecca Stella, men annars är det mesta som vanligt. Återbruk är fortfarande trendigt, och därför kommer flera gamla deltagare att återvända till programmet precis som vanligt.

Den här säsongen kommer de gamla deltagarna som checkar in att kallas för ”wild cards”, vilket känns lite missvisande om ni frågar mig. Det är väl snarare de nya, okända deltagarna som borde kallas för wild cards, och inte de som redan har varit med i programmet tidigare? Om det är några som borde räknas som säkra kort så är det väl gamla Paradise Hotel-rävar som gör comeback i programmet för att visa var skåpet ska stå!

Skämt åsido så känns det tryggt att allt kommer vara som vanligt på Paradise Hotel. Man kan raljera över onödiga utlandsresor i en pandemi, men om jag ska vara ärlig så tror jag att deltagarna gjorde mindre skada när de var isolerade i Mexiko under två månader istället för om de härjat runt i Stockholm under samma tidsperiod. Att åka till Mexiko var kanske i själva verket en osjälvisk insats för att minska smittspridningen här hemma!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB