Startsida / Inlägg

Anders Öfvergård möter Stefan Löfven

av tramsfrans

Foto: TV4

Förr eller senare blir ett samhällsproblem så allvarligt att TV4 skickar dit Anders Öfvergård, och nu har turen kommit till gängbrottsligheten! Anders har sedan tidigare gjort dokumentärserien ”Anders och knarket” där han reste runt i landet och analyserade avlopp i jakt på knarkrester, och nu är det alltså dags för en djupdykning i gängbrottsligheten. Eventuellt finns det kanske ett samband mellan gängbrottslighet och droger, men det återstår att se vad Anders kommer fram till!

Foto: Instagram

Tidigare i veckan la Stefan Löfvén ut en bild på Instagram där han intervjuades av Anders och skrev följande caption.

”Träffade Anders Öfvergård tidigare i dag. Han intervjuade mig om bland annat regeringens arbete mot gängkriminaliteten. Vi måste vara stenhårda mot gängen men också bryta nyrekryteringen. Det är ett långsiktigt arbete som kräver ett helt och starkt samhälle.

Intervjun sänds i TV4 under våren.”

Att få tag på statsministern för en längre intervju är inte enkelt, men om det är någon som ska intervjua Löfven så är det Anders Öfvergård! Anders är van med att ställa personer mot väggen sedan tiden med ”Arga snickaren” och ”Anders knackar på”, för att inte tala om det numera klassiska klippet från Malou Efter Tio med Greekazo. Många svenska kändisar har råkat ut för Anders vrede, och nu går alltså inte ens Sveriges regering säker.

Det är oklart om intervjun är en del av en programserie eller om det är en engångsgrej, men fler detaljer är troligtvis att vänta framåt våren. Min personliga gissning är att både Anders och Stefan kommer säga till gängen på skarpen och be dem sluta!

Nu behöver Anders Öfvergård ta tag i det här en gång för alla och få ett slut på den oroande utvecklingen. Svenska kändisar med fallfärdiga hem får klara sig utan Anders hjälp ett tag framöver, för nu gör han viktiga saker på riktigt!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB