Startsida / Inlägg

Carola klar för Let’s Dance

av tramsfrans

Foto: Magnus Sandberg

Det har varit TV4:s sämst bevarade hemlighet i mannaminne, men nu är det äntligen officiellt. Carola är en av deltagarna i årets upplaga av Let’s Dance! Redan innan jul rapporterade Aftonbladet att hon skulle vara klar för programmet, och nu efter två månader av inte särskilt subtila hintar från Carola själv så bekräftades äntligen nyheten i Nyhetsmorgon!

Att inte säga något om sin medverkan verkar ha varit svårt för Carola, som i äkta svensk kändisanda har pratat om sitt ”hemliga uppdrag” under en längre tid. Imorse skrev Nyhetsmorgon på Instagram att de skulle avslöja årets första deltagare i Let’s Dance, men redan i söndags skrev Carola ”på torsdag smäller det”. Det stora avslöjandet nu under morgonen kom med andra ord inte som någon större chock.

Nu när nyheten äntligen är ute så har Carola lagt upp ytterligare ett inlägg på Instagram, där hon bland annat skriver följande.

”Förfrågan som jag fick än en gång i höstas kändes helt plötsligt inte så avlägsen längre nu när pandemin slagit till och mitt knä stabiliserats mycket mer sedan mitt ledband slets av under ’Så mycket bättre’ 2014.”

Efter att ha skadat sig rejält i TV4:s ena flaggskeppsprogram så är det nu dags att ställa upp i TV4:s andra flaggskeppsprogram! Till skillnad från Så mycket bättre så är Let’s Dance känt för att vara farligt på riktigt, och många svenska kändisar har dragit på sig skador genom åren i programmet.

Så sent som 2019 klargjorde Carola i en intervju att hon aldrig skulle vara med i Let’s Dance eftersom hon inte ville ”medverka till löpsedlar”, men nu är alltså beslutet omprövat. Det kan man verkligen inte klandra henne för, eftersom de flesta troligtvis behövt ändra sina planer under året som gått.

I samma intervju 2019 berättade Carola att hon blivit erbjuden ”astronomiska summor” för att vara med i programmet. Vad hon får för sin medverkan i år är så klart hemligt, men när Thorsten Flinck stoppades från att vara med i programmet 2017 så berättade han att han blivit erbjuden 570.000 kronor plus en hotellsvit i fyra månader. Med tanke på att det är fyra år sedan och Carola är Sveriges mest folkkära artist så kan man nog anta att det minst handlar om en miljon, troligtvis mer.

Carola har för övrigt också flyttat in på hotell i centrala Stockholm, och inrett rummet med sina egna möbler. Det verkar med andra ord som att Carola planerar att vara med i programmet under en längre tid! Utöver Carola så ryktas även Susanne Axell, Filip Lamprecht, Hanna Hedlund och Janne Josefsson vara klara för programmet, men inget är ännu bekräftat av TV4.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB