Startsida / Inlägg

Bianca och Pernillas konflikt i Wahlgrens värld

av tramsfrans

Foto: Discovery Plus

Att spela in en reality tillsammans med sin mamma är inte alltid en dans på rosor! I december la Bianca Ingrosso ut en vlogg där hon berättade att hon i ett kommande avsnitt av Wahlgrens värld ”än en gång porträtteras som något jag inte är”.

Nu har avsnittet släppts på Discovery Plus, och det handlar om ett bråk med Pernilla Wahlgren om vem som ska ta hand om deras hundar. Aftonbladet Nöje rapporterar.

”– Du skulle ta hundarna på fredag, vad är det med dig? Nu börjar jag bli arg på riktigt, säger Bianca Ingrosso i avsnittet.

Diskussionen övergår sedan till ett bråk som får Pernilla Wahlgren att bryta ihop.”

När Bianca berättade i december att hon kände sig missförstådd och felaktigt porträtterad så trodde jag att bråket skulle handla om något betydligt värre än vem som ska ta hand om Dino och Sammy, men som ni alla vet så handlar bråk många gånger om något annat än vad som faktiskt sägs!

”Bråket pågår i dagar och mamman och dottern försöker senare i avsnittet att försonas. Även det slutar med ilska och besvikelse.

– Du måste lära dig att stanna och avbryta ett bråk, säger Pernilla Wahlgren.

Samtidigt känner Bianca Ingrosso att personer i hennes närhet missförstår henne.”

Den här gången slutar bråket med att Bianca lämnar inspelningen, och det kan man knappast klandra henne för. Bianca och Pernilla har lagt stor prestige i att visa upp så mycket av sitt liv som möjligt för kamerorna, men frågan är om det alltid är ett framgångsrecept på det privata planet. Det säger sig självt att det är svårt att få med alla dimensioner och känslor i ett avsnitt på 40 minuter när det är ett bråk som ska ha pågått i flera dagar. Den som klipper Wahlgrens värld hade behövt kirurgisk precision för att fånga upp alla aspekter av konflikten!

När ens familjebråk ska bli lättsmält underhållning på en streamingtjänst så är risken stor att hela sanningen inte kommer visas, som jag alltid brukar säga! I en story på Instagram konstaterar Bianca att det inte alltid är lätt att göra ”hundra procent reality”, och det är svårt att inte hålla med.

Den som är oroad över Bianca och Pernillas relation kan dock pusta ut. Rent historiskt sett så har de senaste åren varit de mest fredliga någonsin i Bianca och Pernillas relation! Bianca har tidigare berättat att hon och Pernilla inte hade kontakt med varandra då Pernilla skrev kontrakt för Wahlgrens värld. Att vara med i en reality är kanske inte alltid en dans på rosor, men i det stora hela så tror jag att både Bianca och Pernilla ska vara tacksamma över Wahlgrens värld eftersom de indirekt blir tvingade att umgås och lösa konflikter med varandra i programmet. Att dessutom få flera miljoner för det kanske också bidrar!

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Malin Wandrell
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB