Startsida / Inlägg

Svenska kändisars fars dag-hälsningar

av tramsfrans

I helgen är det fars dag, och om man inte har möjlighet att träffa sin pappa så kan man alltid outsourca en videohälsning till en svensk kändis. Många svenska kändisar går på knäna ekonomiskt just nu, och genom att anlita dem på videotjänsten Memmo kan man göra stor skillnad i deras ekonomi samtidigt som man gläder en närstående! Nedan har jag granskat delar av utbudet för att se vad man kan hitta!

Foto: Carolina Byrmo

1: Anna Anka. Finns det något här i världen som säger ”jag älskar dig pappa” mer än en videohälsning från Anna Anka? Det gör det säkert, men om man ändå vill satsa på Anka så kostar det 700 kronor. Vill man ha svar inom ett dygn kostar det dock det dubbla, dvs 1400 kronor.

Foto: Sveriges Radio

2: Victoria Silvstedt. Om ni tyckte att 700 kronor var dyrt så kommer ni troligtvis bli ännu mer upprörda när ni får höra vad en hälsning från Victoria kostar, eftersom den går loss på 900 kronor.

3: Peter ”Foppa” Forsberg. En hälsning från Foppa kostar 2000 kronor! Nu kanske ni undrar om han verkligen behöver de pengarna, men hela summan går faktiskt till NHL-spelarnas fond för barn och ungdomar i Västernorrlands län. Till skillnad från de flesta andra på Memmo så går alltså Foppas intäkter till någon annan än han själv. Onekligen storsint!

4: Sven-Göran ”Svennis” Eriksson. Här börjar det bli intressant på riktigt! En hälsning från Svennis kostar bara 500 kronor, och på hans sida står det att ”en del” av summan går till Läkare utan gränser. Hur stor denna ”del” är framgår dock inte någonstans på sidan.

5: Gift vid första ögonkastet-profiler. Både Maxine Nordlindh och Elina Raeder från årets säsong finns tillgängliga för videohälsningar! Med tanke på att de till och med gift sig med varsin främling så är en videohälsning inte ett särskilt stort åtagande.

Foto: Carolina Byrmo

6: Lars-Åke Wilhelmsson samt Babsan. Lars-Åke är mannen som ligger bakom Babsan, men priset på videohälsningen varierar beroende på vem av dem man vill ha. En hälsning från Lars-Åke kostar 400 kronor, medan Babsan kostar dubbelt så mycket. Om ni frågar mig så är det dock inte mer än rätt, eftersom det faktiskt är mycket jobb att sminka sig för ett 20 sekunder långt klipp.

7: Glenn Hysén. Om det är någon som är pappaskämtens ansikte utåt så måste det ändå vara Glenn Hysén. Chansen är stor att en hälsning från honom faktiskt skulle göra många pappor glada på riktigt, eftersom ett riktigt bra pappaskämt har ett värde som inte kan mätas i pengar. Som en del av Mustaschkampen kan man också be Glenn att uppmana pappa att ta ett PSA-blodprov för att screena eventuell prostatacancer. Det är oklart hur skojigt det blir, men det är iallafall viktigt!

8: Daniel Norberg. Programledaren för Mumbo Jumbo på TV4 finns också på Memmo, men gör inte vad som helst i sin hälsning. Vill du ha något specialskrivet så är det tyvärr inte möjligt, men han läser gärna upp något som du själv har skrivit för 350 kronor.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Malin Wandrell
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB