Startsida / Inlägg

Nicole Falcianis nya kärlek

av tramsfrans

Foto: Oskar Kullander

Det är som vanligt tuff konkurrens om vilken kändis som haft det mest turbulenta året, men om jag hade varit tvungen att välja så hade jag valt Nicole Falciani!

Historien om hur hon egentligen skulle ha gift sig med Eric Saade i Italien i maj men istället blev dumpad har jag skrivit om många gånger, men i augusti stod det klart att lyckan vänt för Nicole och att hon hittat kärleken på nytt! Inledningsvis var den nya kärleken hemlig, men så är inte längre fallet. Han heter Adem Berisha och är inte en kändis! Aftonbladet Nöje rapporterar.

”Nicole och Adem var under lördagen med i en så kallad parpadeltävling som går under namnet ’Coupleness Padel Challenge’ på Ellery Beach House på Lidingö.

Mellan matcherna stod de och höll om varandra och pussades också helt öppet och de ställde gladeligen upp på bild.”

Foto: Shimoda Media

Om man vill vara säker på att se en svensk kändis 2020 så behöver man bara åka till valfri padelbana i närheten av Stockholm. Bättre kändisspaning kan man inte få! På sin blogg har Nicole skrivit mer om sin turbulenta sommar.

”Jag dejtade inte för att hitta någon ny eller för att bli kär. Men sen kom han och gjorde mig sinnessjukt kär. Och vet ni. Jag orkar inte bry mig om vad folk tycker eller tänker. Jag orkar inte höra att det gick för snabbt, eller att jag borde göra si eller så. Kärlek är inget man kan styra över. Kärleken kommer, när den kommer. Jag tror på kärleken.”

Det finns inga gränser för hur många gånger man kan nämna ”kär” och ”kärlek” i ett och samma inlägg, men man kan lugnt säga att budskapet har nått fram. Med det sagt så unnar jag verkligen Nicole att hon träffat en ny! Om influencers hade lyssnat på allas åsikter om dem hela tiden så hade de aldrig fått någonting gjort över huvud taget.

Det går inte att styra vem man blir kär i, men jag tycker det är uppfriskande att hon träffat någon som varken är kändis eller influencer. En sak är iallafall säker, och det är att Nicoles typ är killar med kort mörkt hår och bruna ögon!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB