Startsida / Inlägg

Charlotte Perrelli i sjödrama

av tramsfrans

Släpp allt du har, en svensk kändis har varit med om ett sjödrama! På Instagram berättar Charlotte Perrelli om en tuff upplevelse med båten i helgen.

View this post on Instagram

Det som började så bra, solen sken… alla var glada. Suck. Sedan startade oturen med soppatorsk! Hur kan/ får det ens hända?? Sedan gick vi på grund… blev bogserade av @viktorottenback m vän! Stort tack!! Sedan kom ösregnet från helvetet!!!!! Sedan hagel. Peeeeerfekt timing! Har aldrig varit så blöt. Inte ens när jag simmat klädsim!!! Åska och blixtar på det. På sjön. Vilken j-la katastrof. ?? Slet som djur på alla möjliga sätt. Tur att småbarn och hund kunde gå in och ta skydd..?Ok. Man lär så länge man lever. Aaldrig mer utan padel, regnkläder och extra dunk m bensin. Husregel från o med idag! Puh… nu är vi hemma, nyduschade och tänk… nu skiner solen igen!☀️???på den! Tur vi i alla fall hade vattenskidor att putta bort oss från stenar när vi drev. Älsk på båten men nu googlar maken större båtar…. så man kan ha en gummibåt el vattenskoter längst bak…#chriscraft swipa??

A post shared by Charlotte Perrelli (@laperrelli) on

Inför sommaren spekulerade många att det skulle inträffa fler olyckor på sjön eftersom fler människor skaffat båt, och nu står det alltså klart att inte ens svenska kändisar går säkra från att drabbas. Att till och med Charlotte Perrelli kan gå på grund är onekligen ett bevis på att vem som helst kan råka ut för problem på sjön.

Om ni tror att en sådan upplevelse stoppar Charlotte från att åka båt i framtiden så kunde ni dock inte ha mer fel. Hon och Anders vill nu skaffa en ännu större båt som drar ännu mer bensin!

Charlotte är dock inte ensam i kändisvärlden om att ha råkat ut för båtproblem i sommar. I juli så tappade Isabella Löwengrips barn en båtnyckel genom en springa på bryggan, vilket ledde till att Isabellas livskamrat Paul fick hoppa ner genom en lucka för att hämta den. I ”Över Atlanten” på Kanal 5 så korsar svenska kändisar världshav, men man behöver uppenbarligen inte ge sig ut på en transkontinental seglats för att råka ut för problem på vattnet.

Det huvudsakliga budskapet som jag tar med mig från Perrellis sjödrama är att man alltid ska se till att det finns bensin innan man beger sig ut på sjön. Nu är båtsäsongen i princip över, men tänk gärna på det till nästa år!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB