Startsida / Inlägg

Kenza börjar blogga igen

av tramsfrans

Foto: Karin Törnblom

I våras meddelade Kenza att hennes blogg skulle ta en paus på obestämd tid eftersom det inte längre kändes roligt! Beskedet kom i april, och sedan dess har bloggen ekat ungefär lika tom som svenska artisters bokningskalendrar det senaste halvåret.

I helgen meddelade Kenza att hon är gravid med sitt andra barn, och i förrgår kom hon med ett nästan lika dramatiskt besked. Bloggpausen är över! Kenza bloggar:

”Jag ger det en till chans, på nya villkor, och ser om nya varianten passar mig bättre och gör att jag tycker att det är kul igen. Den största skillnaden kommer vara uppdateringen. Jag tänkte testa att ha bloggen enbart som en hobby, dvs inga betalda inlägg, och därmed ingen press att uppdatera för att hålla statistiken uppe. Jag vill gå tillbaka till hur det var back in the days då min blogg var min dagbok. ”

Med andra ord så kommer alltså Kenza att ha en taktik som liknar Isabella Löwengrips! Isabella bloggar numera bara på måndagar och torsdagar, om ens det! Att inte ha några betalda samarbeten på bloggen blir nog inte heller ett stort problem, eftersom det troligtvis både är mer lukrativt samt tidseffektivt att hålla sig till Instagram. Då kan man vara personlig på bloggen medan intäkterna från Instagram fortsätter ösa in!

Den som trodde att det skulle bli fritt fram för vem som helst att kommentera på Kenzas blogg kommer dock bli besviken.

”Den andra skillnaden är att det kommer komma en ny funktion för att kommentera där man behöver logga in, för att göra det lite krångligare för nättrollen. :-)) Först tänkte jag ta bort kommentarsfältet helt men då känner jag att jag inte kan ha någon kontakt med er alls eller svara på era frågor och det känns inte kul.”

Det är förståeligt att Kenza vill göra det så svårt som möjligt att kommentera hennes blogg. Faktum kvarstår att människor på internet är galna och att folk behöver stoppas. Jag misstänker att Kenza kommer blogga en hel del om föräldraskap och barn i och med att hon är gravid igen, och om det är något som folk gillar att ha synpunkter på så är det graviditeter och barnuppfostran. Kenza gör rätt i att försvåra eventuell kontakt med läsarna. Det kommer nog samtliga att tjäna på i längden!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB