Startsida / Inlägg

Bianca och Lundell i igenkänningsbråk

av tramsfrans

Foto: Björn Lindahl

Nu har det hänt igen! Någon i familjen Wahlgren har hamnat i fejd med en annan svensk kändis! Den här gången är det Bianca Ingrosso som blivit anklagad av Joakim Lundell i en podcast för att ha pratat illa om honom vid flera tillfällen, och för att hon inte minns att de träffats. Aftonbladet Nöje rapporterar.

”I konversationen framkommer det att Joakim Lundell känner sig förminskad över att Bianca Ingrosso inte minns att de har träffats när de båda medverkade i ett tv-program, och skriver bland annat:

’Vi pratade både i sändning och efteråt, förstår du hur det låter för mig när du säger såhär? Känns som att jag är en nolla för dig då du inte kommer ihåg en sån sak!’”

Med tanke på hur många tv-program som både Bianca och Joakim är med i och hur mycket båda jobbar så är det kanske inte jättekonstigt att Bianca inte minns alla konversationer hon någonsin har haft. Enligt Bianca kommer hon inte ens ihåg att hon har varit med i programmet över huvud taget!

”Bianca Ingrosso menar å andra sidan att hon verkligen inte minns att de träffats och att hon inte heller minns sin medverkan i det programmet. Hon ber om ursäkt ifall han tar illa vid sig av det, att det var ”ingenting personligt” och skriver att det har noll procent med något spel att göra.”

Här är jag ändå benägen att vara på Biancas sida. Den som aldrig glömt bort att de träffat någon får gärna kasta första stenen, men det är uppenbart att Joakim och Biancas möte lämnade djupare avtryck hos Joakim än vad det gjorde hos Bianca. Jag kan tycka att det inte borde bli en grej av det, men i ett sms till Aftonbladet utvecklar Joakim sin kritik.

”Tycker bara det är tråkigt, för något jag inte accepterar är att bli förminskad för att jag inte kommer från en fin rik familj eller från en kändisfamilj. Kommer aldrig acceptera förminskning av varken mig eller min fru. Sen ser jag helst att Bianca slutar pratar bakom våra ryggar så vi slipper ha en konflikt som ligger offentlig. Vill man inte ha nån reaktion eller kan tåla det så bör man också tiga i så fall.”

Nu var det visserligen Joakim som gästade en podcast och uttalade sig om Bianca, så eventuellt borde han ha tänkt tidigare på att folk faktiskt kommer lyssna och att det blir offentligt. Ord står mot ord, men jag vet inte varför Joakim har fått uppfattningen att Bianca förminskar honom för att han ”inte kommer från en fin rik familj”. Jag kan inte hitta något sådant uttalande någonsin, och undrar om det eventuellt kan vara något som Joakim själv har läst in? Jag tror att Bianca kan glömma att hon träffat vilken person som helst. Särskilt om händelsen ägde rum för längesen!

Avslutningsvis får man nog räkna med att stundtals bli ”förminskad om man är en av Sveriges största influencers. Att bråka med andra influencers är en del av jobbet, och med tanke på hur många följare Joakim har så borde han kanske kunna acceptera ett och annat negativt ord från kollegor. Att Joakim känner sig som en ”nolla” för att Bianca inte kommer ihåg att de pratat vid ett tillfälle känns aningen dramatiskt om ni frågar mig.

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Malin Wandrell
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB