Startsida / Inlägg

Lotta Engbergs kärleksplan med Soldoktorn

av tramsfrans

Foto: Privat

Det har varit en lång, romantisk sommar i kändis-Sverige som nu börjar gå mot sitt slut! Isabella Löwengrip hittade kärleken under uppmärksammade former och har gjort sitt bästa för att ingen ska missa det, men kärleken har även legat i luften på annat håll. Jag pratar givetvis om Mikael ”Soldoktorn” Sandström och Lotta Engberg! Paret började umgås tidigare i somras, och i början av augusti stod det klart att de är ett par.

I en intervju med Expressen berättar Lotta Engberg mer om planerna framöver, och hur hon ser på tanken att ha ett långdistansförhållande.

”Hur tänker ni kring distansen, du bor i Göteborg och han i Hallstahammar?

– Jag tror att vi tänker här och nu.”

Om ni frågar mig så tycker jag det låter perfekt att ha en partner som man bara träffar då och då! Vardagsgnabbet kan man lika gärna vara utan, och om man bara ses då och då men lite längre så har man alltid något att se fram emot. Hellre ett lyxigt dygn med rökta räkor och champagne än 7 dagar med falukorv och kranvatten, som jag alltid har sagt!

”Det löser sig?

– Ja, vill man något så löser det sig. Jag kan inte tänka något annat.”

Här har Lotta såklart rätt! För övrigt så är avståndet mellan Hallstahammar och Göteborg inte som att dejta någon på andra sidan jorden. 36 mil är faktiskt en hanterbar sträcka om man är bilburen och verkligen gillar någon.

Som alla vet är Lotta programledare för Bingolotto, men den här säsongen får Lotta dessutom avlastning av Stefan Odelberg som ska turas om att leda programmet med henne. Lotta kommer alltså inte behöva jobba varje söndag i Göteborg, vilket troligtvis kan komma att underlätta umgänge med Soldoktorn. Jag håller tummarna!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB