Startsida / Inlägg

Måns Möller visar upp superkroppen

av tramsfrans

Nu är det dags igen, en svensk kändis har visat upp sin superkropp på sociala medier! Efter några veckor av kritik från svenska folket med Johan Rheborg i spetsen så har nu Måns Möller lagt upp ytterligare en halvkroppsbild, och konstaterar att det känns härligt att vara tränad.

Att människor som gillar att träna gillar att prata om hur mycket de gillar att träna är såklart ingenting nytt. Måns Möller är inte den första som genomgått en viktresa och försöker inspirera andra att göra samma sak. Till skillnad från vad vissa verkar tro så tror jag inte att han gör det för att han vill sprida vikthets i samhället eller ge andra människor ångest. Däremot så är det stundtals ett otacksamt jobb att uppmana andra till träning eftersom många tycker att träningsfanatiker är jobbiga. I ett sms till Aftonbladet utvecklar Måns sina tankar.

”Trött på den eviga diskussionen när alla utom jag uttalar sig om hur jag mår. Jag fortsätter göra min grej, folk får skriva vad dom vill. Jag vet att jag aldrig mått bättre och vill rikta ett stort varmt tack till ”16 weeks of hells” Tony Andersson för all coachning och till mina kompisar i ’Hälsoresan’. Lite extra till Özz som fortsatte ge mig energi även när han var slut själv”

Det är som sagt svårt att värja sig från kommentarer om ens viktnedgång när man är med i ett träningsprogram på tv och blir filmad under hela processen, men Måns fortsätter iallafall att göra sin grej. Måns bryr sig inte om vad andra tycker, men i bildtexten på Instagram har han ändå skrivit ”I vilken kropp tror ni jag mår bäst? I vilken kropp orkar jag vara bäst pappa?”. Om inte det är att bjuda in till synpunkter och spekulationer från utomstående så vet jag inte vad!

”Stort tack till alla er som kommer fram på stan och berättar att programmet fått er att börja röra på er. Om vi kan rädda en enda människa från att dö i detta jävla virus genom att inspirera till ett mer aktivt liv så är det ju skitbra helt enkelt.”

Svenska kändisar som lobbar för att deras egen livsstil skyddar dem från covid-19 har blivit något av en folksport. Det började med Katrin Zytomierskas fiskolja, och nu menar Måns att 16 weeks of hell också kan hindra folk från att dö av viruset. Jag är ingen vetenskapsman tack och lov, men eventuellt så finns det andra bakomliggande variabler man också behöver ta hänsyn till. En sak är iallafall säker, och det är att virus kommer och går men att Måns superkropp består!

  • Tjänstgörande nöjesredaktör: Malin Wandrell
  • Nöjeschef: Andreas Hansson
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB