Startsida / Inlägg

Fem förslag på programledare till Farmen

av tramsfrans

Foto: TV4

Som ni alla säkert redan förstått så kommer inte Paolo Roberto att leda sommarens säsong av Farmen på TV4! Kanalen har meddelat till Hänt att det ännu inte är klart vem som ska ta över programledarskapet, och för att ge kanalen lite hjälp på traven tänkte jag ge några förslag på passande kandidater som kan ta över. Kom ihåg var ni hörde det först!

1: Linda Lindorff. Linda har redan lett Farmen tidigare, och det är ingen hemlighet att hon trivs som bäst på landet! Det som talar emot att hon ska leda Farmen är att hon troligtvis redan har fullt upp med inspelningar av Bonde söker fru och Wild Kids. Det finns en gräns för hur mycket koskit man kan stå ut med en enda sommar.

2: Anders Öfvergård. En arg man som gillar att snickra och har kort stubin? Det är onekligen perfekta egenskaper för att ta sig an programledarskapet av Farmen! Dessutom hade han passat riktigt bra i en skogshuggarskjorta.

3: Steffo Törnquist. Steffo gillar livets goda och moderna bekvämligheter. Inget av det finns på Farmen, och just därför tror jag att det hade blivit underhållande tv! Programledaren bor visserligen inte på gården själv, men det hade varit roligt om Steffo tvingades tillbringa tid på en bondgård och föreläst om livets goda för hårt prövade deltagare. Cigarrer fanns dock på 1800-talet också.

4: Mikael ”Soldoktorn” Sandström. Hur ska Soldoktorn kunna upprätthålla sin solbränna om han inte kan åka utomlands? Hans bästa chans är att programleda Farmen och vara så mycket utomhus som möjligt! Ett problem är dock att vården kommer ha mycket att göra även under sommaren, och ett annat problem är att han inte har programledarvana. Däremot så brukar alltid någon deltagare skada sig under inspelningen, och då är det bra med en läkare på plats i teamet!

5: Samir & Viktor. Samir har själv varit med som deltagare i Farmen VIP, och vet därmed en hel del om det hårda livet på gården. Kanske kan han fungera som en mentor för deltagarna! Viktor vet nog inte mycket om lantliv, men tillsammans med Samir skulle det säkert gå bra ändå.

Taggar Farmen
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB