Startsida / Inlägg

Helena Hysén om kärleksjakten

av tramsfrans

Foto: Naina Helen W. Jåma

Nu är det dags igen, en svensk kändis är ute och härjar i jakt på kärleken! Den här veckan är det Helena Hysén som meddelar att hon INTE tror att kärlek kan växa fram långsamt. Antingen så finns det där eller så finns det inte! Aftonbladet Nöje har pratat med Helena.

”Är du gnällig av dig när det kommer till män?

– Absolut inte, men när man har blivit så här gammal så vill man ha den där wow-känslan och att det känns rätt i magen. Men jag saknar att vara kär och känna det där pirret. Jag skulle gärna vilja uppleva det igen, att man knappt kan andas. Men det här som folk säger att det växer fram… Helsike heller att det gör det! Jag måste känna det med en gång, annars kan det kvitta.”

Att det ska kännas rätt i magen när man träffar någon är så klart ett rimligt krav oavsett hur gammal man är! Däremot vet jag inte hur sunt det är med en relation där man ”knappt kan andas” för att man är så förälskad.

Personligen tror jag dock att det viktigaste är att man är öppen även för personer som inte är ens klassiska typ! Om man är alltför insnöad på sin vanliga smak finns risken att man går miste om många romantiska eskapader. Ger man inte folk chansen så är det svårt att bli tagen med storm!

Utöver att dejta så var Helena nyligen med i Hela kändis-Sverige bakar, och nu meddelar Helena att hon finns tillgänglig för medverkan i andra TV4-program. Gärna med hälsoprofil!

”– Jag mår hur bra som helst. Men jag gick upp tio kilo när jag slutade röka, det skulle jag gärna vilja gå ner. Gärna i något ”Biggest loser”-program. Kan ni ringa mig, tack! ”Let’s Dance” skulle också vara bra, då går man också ner i vikt.”

Ska man gå ner i vikt ska man göra det på tv, annars kan det kvitta! Jag skrev så sent som i fredags om att Biggest Loser VIP fick läggas ner eftersom för få kändisar ville vara med, men nu har vi alltså en frivillig kandidat till en framtida säsong. Nu har TV4 goda anledningar att återuppta castingprocessen. Blir det inget Biggest Loser VIP så får de börja sända ”Den rätte för Helena” och ge henne ett dejtingprogram. Jag hade absolut kollat!

 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB