Startsida / Inlägg

Bonde söker fru jorden runt gör comeback

av tramsfrans

Här kommer jag med ett glädjebesked till alla som gillar dejting-tv! TV4 med Linda Lindorff i spetsen meddelar att det trots allt kommer bli en ny säsong av Bonde söker fru jorden runt.

Det är visserligen högst oklart när den nya säsongen ska spelas in och så småningom sändas, men med tanke på att castingprocessen verkar vara i ett inledande skede så kommer det nog dröja. En reseavrådan från UD till alla världens länder ska inte få sätta några käppar i hjulet i jakten på kärlek!

Nu gäller det bara att hitta svenska bönder utanför Sverige som kan tänka sig att vara med i programmet. Redan i första säsongen var en av bönderna egentligen växelboende mellan Sverige och Spanien, och gården som programmet spelades in på ägdes egentligen av hans son. Det är onekligen en utmanande process att leta efter svenska bönder i alla världens länder förutom Sverige!

Med det sagt så är ingen gladare än jag över att TV4 faktiskt vågar planera för en framtid efter corona, och att Linda Lindorff återigen kommer studsa runt som en pingisboll mellan alla världens kontinenter.

Nu kan vi bara hoppas att flygtrafiken snart kommer igång igen! Det kommer onekligen att underlätta inspelningen av programmet. Annars blir det kanske ett samarbete med Kanal 5:s program ”Över Atlanten” där svenska kändisar fick korsa världshaven med segelbåt. Ingenting kan stoppa Linda Lindorff när hon nosat till sig en chans till romans!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB