Startsida / Inlägg

Tess och Kennys styrkebesked

av tramsfrans

Foto: Jessica Gow, TT

Ett av kändis-Sveriges mer turbulenta par de senaste åren har varit Tess Merkel och Kenny Solomons. Att vara i ett förhållande är inte alltid en dans på rosor, och den senaste tiden har innehållit både toppar och dalar för turturduvorna.

I december 2019 meddelade paret att de separerat från varandra, bara för att i februari komma med beskedet att de hittat tillbaka till varandra och är mer kära än någonsin. Nu kommer paret med ytterligare ett styrkebesked. Aftonbladet Nöje har pratat med Tess.

”– Förra året var jäkligt tufft och vi känner båda att det inte kan bli värre. Med tanke på vad vi tog oss igenom 2019 så känns ingenting omöjligt längre.”

Om resten av världen har det fruktansvärt under 2020 så har Tess och Kenny redan gått igenom sin största prövning året innan. Nu kan det bara bli bättre!

”Kan man säga att ni just nu har bättre än någonsin?

– Ja, det kan man verkligen säga. Men ett förhållande kräver ett ständigt arbete. Man kommer varandra mycket närmare och bygger sig starkare tillsammans när man har haft många motgångar. Jag skulle säga att vi är på en väldigt bra plats nu.”

Det här är onekligen ett styrkebesked från Tess och Kenny. Man kan såklart raljera över par som är on/off och är väldigt publika med det, men jag tycker det är modigt av Tess och Kenny att säga som det är. Många kändispar väljer att alltid upprätthålla en lycklig fasad utåt och säga att allt är perfekt hela tiden, vilket gör att deras breakups kommer som en chock. Om man däremot gör som Tess och Kenny och är öppna och ärliga med sin relation oavsett om den är bra eller dålig så känns det iallafall genuint. Hade relationen varit dålig just nu så hade vi troligtvis fått veta det också på ett oerhört ofiltrerat sätt.

Om det blir en till säsong av ”Tillsammans med Strömstedt” på TV4 så är Tess och Kenny självskrivna som ett av paren. Det enda som talar emot en eventuell medverkan är kanske att de redan berättat allt som går att berätta om deras relation. Att berätta samma historier en gång till brukar dock inte vara några problem för svenska kändisar generellt, så jag håller tummarna!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB