Startsida / Inlägg

Familjen Parnevik återförenas

av tramsfrans

Foto: Carolina Byrmo

Man får leta länge efter positiva nyheter just nu, men här kommer ett glädjande besked. Hela familjen Parnevik ska samlas i Sverige på obestämd tid! Aftonbladet Nöje rapporterar.

”– Min syrra berättade det för mig i morse. jag vet inga detaljer, men jag tror att mamma och pappa kommer till Sverige nästa vecka. Om jag har fattat rätt så är det hela familjen som kommer. Hela vår grej är ju, speciellt som man inte vet vad som händer med världen, att vi ska i alla fall vara i samma land, säger Penny Parnevik.” 

Om man får välja mellan att tillbringa karantän i USA eller Sverige så förstår jag att familjen Parnevik väljer Sverige. Dels så är Peg och Penny redan på plats, vilket underlättar, och dels så blir det ju faktiskt sommar här snart.

Allt är dock inte positivt för familjen. Mycket pekar mot att Pennys och Douglas bröllop blir uppskjutet till nästa sommar.

”– Jag tror inte att det kommer bli av tyvärr. Vi har sagt från början att det ska vara kul att planera och kännas kärleksfullt. Men under de här tiderna känns det inte så positivt. Om det inte blir av i år så kör vi nästa sommar i stället”

Att det ”inte känns positivt” att planera ett bröllop nu för tiden är förståeligt med tanke på att stora sammankomster är olagliga. Ska man gifta sig ska man göra det ordentligt, och om det bara får komma 48 gäster kan man lika gärna vänta. Vad är poängen med att gifta sig om ingen är på plats!

En fördel om familjen Parnevik samlas i Sverige igen är att deras realityserie kan återuppstå. Svenska tv-kanaler behöver pandemi-säkrad underhållning nu när allt annat är inställt, och inget är väl mer säkert än att filma en och samma familj som hade umgåtts ändå? Win win för samtliga inblandade! Kom ihåg var ni hörde det först!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Hanna Lindström
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB