Startsida / Inlägg

Bachelortjejerna i Hemliga beundrare

av tramsfrans

Foto: Johnny Wohlin, Nent 

Om man någon gång ställt upp i ett dejtprogram på tv så är det inte ovanligt att man efter ett tag syns i andra dejtprogram också. Sverige är inte ett jättestort land och antalet villiga tv-dejtare är ytterst begränsat, vilket gör att det då och då händer att bekanta ansikten från förr gör comeback!

I det senaste avsnittet av Hemliga Beundrare på Viafree så bjuder en Bachelor-deltagare en annan Bachelor-deltagare på dejt. Aftonbladet Nöje rapporterar:

”Efter avslutad inspelning började både Emmy och Hannah tänka i banor om att deras vänskap var något mer. I det senaste avsnittet av ’Hemliga beundrare’ väljer Hannah att ta steget och berätta om sina känslor för Emmy.”

Man kanske kan tycka det är lite onödigt att koppla in Viafree för att säga att man gillar någon, men då måste man ha i bakhuvudet att Emmy och Hannah har varit med i Bachelor och är vana med att dejta på tv. Är en dejt ens på riktigt om det inte är kameramän i bakgrunden! De vet ju inte om något annat! Hur ska man komma ihåg vad som hänt om det inte visas på TV3 några månader senare?

TV-dejtare i Sverige börjar allt mer bli en organism som är isolerad från oss andra som inte dejtar på tv. Nu finns det snart så många dejtprogram att man kan hålla sig upptagen med castingprocesser under nästan hela året, och det är verkligen ett heltidsjobb. Man kanske inte får något betalt för det, men exponeringen gör att man kan kämpa sig kvar i rampljuset i ytterligare någon månad och bygga på sitt CV som folkkär tv-profil. Att dejta utan att någon filmar verkar nästan vara läskigare.

Idag är dock inte Hannah och Emmy ett par. Emmy Rönning berättar för Aftonbladet Nöje:

”– Jag blev extremt chockad. Hade inte alls förväntat mig. Jag höll på att dejta en kille så jag trodde det skulle vara han som kom in i programmet. Men vi är inte ett par nu. Vi är jättenära vänner. Avståndet blev för långt och det blev svårt att få ihop tider att ses. Vi försökte få till att träffas, men jobbet kom i vägen.”

Att dejterna i Hemliga beundrare inte resulterar i varaktiga relationer kommer kanske inte som en överraskning, men det känns ändå lite roligt att Emmy höll på att dejta en kille och trodde att det var han som var hennes hemlige beundrare. Definitionen av ”hemlig beundrare” borde väl ändå vara att det är någon man inte redan dejtar.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB