Startsida / Inlägg

Anna Books comeback på Instagram

av tramsfrans

Ett av många tråkiga besked som lämnades i höstas var att Anna Book slutade med instagram och inaktiverade sitt konto. Anledningen till frånvaron var att det inte längre ”kändes fint” att vara aktiv på plattformen, och i en intervju med Nöjesbladet i november så berättade Anna att en comeback på sociala medier låg långt borta.

”– Det ska nog krävas rätt mycket för att jag ska ta upp den tråden igen. Jag stänger inga dörrar, jag tycker inte om att leva på det sättet, men just nu finns det så många andra dörrar som jag går igenom och utforskar.”

Efter att ha utforskat andra dörrar i knappt två månader så är nu Anna Book tillbaka på Instagram. Kontot återaktiverades i mitten av december, och i samband med det nya året la Anna ut en selfie och önskade gott nytt 2020.

View this post on Instagram

?✨?Gott nytt 2020?✨?

A post shared by Anna Toledano Book (@annatoledanobook) on

Utöver succéselfien har Anna även publicerat ett antal storys om ingenting särskilt, så man kan lugnt säga att comebacken på sociala medier är ett faktum.

Kommentarsfältet på den senaste bilden är avstängt av oklara anledningar, men med tanke på tidigare bataljer som utspelat sig i Annas kommentarsfält så är det förståeligt att hon inte vill öppna den dörren. Såhär bloggade Anna i november:

”Så, jag går nu mina vägar och ser framemot nya spännande möten och upplevelser på dom vägarna istället. Må dom i kvantitet bli färre, men dess starkare och fyllda av mer kvalité”

Att leva utan sociala medier verkar ha gått sådär eftersom Anna redan är tillbaka knappt två månader senare, men hon är knappast den första kändisen att bryta en internet-detox. Minns till exempel häromåret när Camilla Läckberg tog en paus från sociala medier under en helg och berättade hur det gick på sociala medier.

Man kan säga vad man vill om Instagram, men om man är van med att leva med det så kan det faktiskt bli rätt tråkigt utan. Det verkliga livet är inte alltid jätteroligt heller.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB