Startsida / Inlägg

Farmens lyxförvandling

av tramsfrans

Foto: TV4

Efter några veckor av repriser och julfilmer som inte ens var roliga när de kom för 20 år sedan så har det äntligen blivit dags att inleda det nya tv-året med kvalitetsunderhållning. Jag pratar självklart om kvällens premiär av Farmen på TV4.

Nytt för i år är att Farmen är lyxigare än tidigare! På TV4:s hemsida står följande information:

”Till denna säsong har Farmen rustats upp och deltagarna har bland annat fått en liten badstuga, punschveranda och riktiga sängar. Men det innebär inte att allt blir frid och fröjd på Farmen när hunger, maktspel och hårt arbete sätter spår i deltagarnas humör.”

Om det är någonting man kan lita på så är det att livet på Farmen alltid är fruktansvärt. Det här året har deltagarna visserligen fått sängar att sova i, men jag känner mig trygg med att TV4 kommer hitta andra kreativa sätt för att göra tillvaron så jobbig som möjligt för deltagarna. En punchveranda och en badstuga är bara två ytterligare saker att bli osams om!

Jag har sett första avsnittet i förväg, och det mesta var som vanligt. Folk gör sitt bästa för att vara trevliga mot varandra, någon går runt och väser ”pakt” till folk de knappt känner och många blir CHOCKERADE över att det kommer ytterligare deltagare till programmet. Vem hade kunnat ana att det skulle hända i en dokusåpa!

Oavsett vilken dokusåpa man kollar på så är det alltid roligt att höra vad deltagarna har för yrken, och i år har Farmen bland annat en ”allkonstnär”, en ”frilans” (oklart inom vad) samt inte mindre än tre egenföretagare. Utöver det så medverkar även The Maulers mamma.

I början av säsongerna brukar Farmen vara en gemytlig brasa, men några veckor senare brukar det ha utvecklats till en omfattande skogsbrand. Hur det blir den här säsongen återstår att se, men det blir nog inte speciellt fridfullt det här året heller.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Linn Elmervik
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB