Startsida / Inlägg

Phillipes kärleksbekräftelse till Bianca

av tramsfrans

Häromveckan rapporterade jag att Bianca Ingrosso och on/off-pojkvännen Phillipe Cohen firade jul tillsammans i Göteborg. Bianca var bland annat imponerad över Phillipes varma mackor och skrev ”Holy shit” på Instagram.

Dagen innan nyår fyllde Bianca 25 och ställde till med kombinerad nyårs- och födelsedagsfest, och förutom att fira födelsedagen i efterhand gjordes ett viktigt tillkännagivande. Phillipe höll ett tal till Bianca framför hennes vänner och familj och bekräftade relationen! Nöjesbladet rapporterar:

”Under talet verkar Phillipe Cohen blicka tillbaka till ett särskilt ögonblick och säger:

– Det var filmiskt på något sätt. det låter väldigt cheesy men det var typ som i den filmen när allting stannar upp och det är ingen musik längre. Och det är bara en monolog med någon kille som står och pratar och bara tänker ’there she was, my future wife’.”

Att Phillipe och Bianca är tillsammans igen kanske är årets minst överraskande besked, men nu har vi alltså äntligen fått det bekräftat efter några månaders ”hemligt” dejtande där de lagt upp samma matbilder från samma restauranger samma tid. Man har inte direkt behövt kalla in Leif GW Persson för att förstå vad som pågår.

Nu är relationen alltså återigen ett faktum, och den här gången ska jag inte vara negativ kring framtidsutsikterna! Bara för att det inte fungerade de första 2-3 gångerna så behöver det ju inte betyda att det kommer gå dåligt den här gången också. Oddsen kanske inte är på deras sida, men om det är något som är filmiskt på riktigt så är det väl kärlek som övervinner allt!

Jag får troligtvis anledning till att återkomma om Bianca och Phillipe under det kommande året. Sålänge Phillipes pasta är al dente på Biancas Instagram så finns det ingenting att oroa sig för.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB