Startsida / Inlägg

Malin Berghagens hyresrättskamp – del 3

av tramsfrans

Foto: Stefan Mattsson

Släpp allt du har, en ny vändning har inträffat i Malin Berghagens kamp för att få ta över Lill-Babs hyresrätt! På sin blogg berättar Malin om hennes plan B om det är så att hyreskontraktet inte skulle få skrivas över på henne.

”OM jag eller Linn inte får ta över kontraktet till mammas hem så vet jag att den platsen ändå är nära. Jag känner det i hela kroppen. Vårt hem kommer strax att dyka upp som en välsignelse och jag kommer omfamna den varsam och med respekt. Hos min mor eller någon annanstans.”

Man måste ändå beundra Malin Berghagen för hennes stora optimism. Hon säger visserligen att hon inte vet exakt var hennes framtida hem kommer dyka upp någonstans på ett magiskt sätt, men det kommer iallafall att ske ”strax”.

Om det är något som verkligen inte dyker upp som välsignelser så är det hyreskontrakt i centrala Stockholm. Tyvärr så krävs det runt 2 decenniers kötid innan man eventuellt har turen att bli välsignad med en lägenhet att få hyra.

Det känns dock bra att Malin har insett att Lill-Babs lägenhet kommer fortsätta vara nära även om hon inte står på kontraktet. Vi är många som har emotionella band till lägenheter vi inte längre bor i, men som vi saknar ändå och längtar tillbaka till.

”Jag är en yogini, en surfare och en gypset at heart och mitt hem är där mig hjärta är. Mitt fysiska hjärta alltså.”

Hyresrätter kommer och går, men Malin Berghagens yogamatta består. Det är alltså fortfarande oklart var Malins yogamatta kommer att rullas ut nästa år, men jag sätter iallafall min kontantinsats på att det inte blir i Lill-Babs hyresrätt.

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Felix Blom
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB