Startsida / Inlägg

Lance Hedman om sin realityserie

av tramsfrans

Foto: Carolina Byrmo

Om ni inte redan visste det så kan jag meddela att Lance Hedmans realityserie ”Lance vs livet” får en ny säsong på Viafree och har premiär senare i november. Jag recenserade första säsongen förra året och konstaterade att det kändes som att Lance inte ville vara med i sin egen serie, men nu inför andra säsongen så har Lance och hans kompis Linton lovat bättring! Hänt rapporterar:

”Lance förklarar att den nya säsongen av Lance vs Livet blir bättre på många plan – då han idag mår bättre än vad han gjorde när första säsongen spelades in.

– Första säsongen var vi vilsna 17-åringar, som inte visste vad vi ville eller något. Men nu på något sätt har vi vuxit upp. Vi har blivit bekväma med oss själva och försöker inte vara några som folk vill att vi ska vara. Nu skiter vi i vad man kan göra för att det ska bli rolig tv och är istället oss själva till hundra procent.”

Det är alltid gulligt när en 19-åring meddelar att han har hittat sig själv! 19 är visserligen äldre än 17, men speciellt gammalt är det inte. Oftast krävs det några år till för att man ska samla på sig visdom och landa helt i sig själv. Att helt och hållet strunta i om det blir rolig tv kanske dock inte är ett framgångsrecept om man har en realityserie?

Den nya säsongen ska bland annat ta upp psykisk ohälsa, och på frågan om hur det känns att prata om det i tv säger Lance såhär:

”– Jag tror det är bra att prata om det, för att folk som har det kan känna igen sig när de ser programmet då. De kan se att någon annan också har det, att de inte är ensamma. Alla tror mitt liv är så himla perfekt och att jag har det så bra liksom, säger han.”

En grej som jag aldrig förstått är att många influencers och kändisar verkar tro att alla i deras omgivning tror att de lever perfekta liv och aldrig mår dåligt? Vem är det som har sagt det till dem? Tror ”alla” verkligen att Lance Hedman lever det perfekta livet? Att prata om psykisk ohälsa är inte direkt en unik nisch 2019, men det är väl fint att Lance vill dela med sig.

Lance vs livet säsong 2 har premiär på Viafree 19 november. Eftersom Lance alltså inte längre bryr sig om hans realityserie blir bra tv eller inte så är mina förväntningar inte jättehöga, men jag lovar att återkomma med en recension när det är dags!

 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Anders Hedberg
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB